ΓΔ: 2057.86 0.07% Τζίρος: 151.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:30:37
Ζυγαριά δικαιοσύνης ξύλινη σφύρα
Φώτο: Shutterstock

Προφυλακιστέος ο 29χρονος για τη θανατηφόρα επίθεση σε οδηγό στον Νέο Κόσμο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 29χρονος για τον θάνατο 58χρονου οδηγού στον Νέο Κόσμο, με τον κατηγορούμενο να αρνείται την πρόθεση ανθρωποκτονίας και να υποστηρίζει ότι δέχτηκε πρώτος επίθεση.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 29χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα στον Νέο Κόσμο, όταν φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου 58χρονο οδηγό, έπειτα από παρεξήγηση για τροχαίο.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το θύμα τού επιτέθηκε πρώτο. Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως ο θάνατος του 58χρονου δεν προήλθε από τα δικά του χτυπήματα, αλλά οφειλόταν σε υπερτροφική μυοκαρδίτιδα.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στον ανακριτή, ο 29χρονος ανέφερε: «Ζητώ συγγνώμη για την όποια εμπλοκή μου στο επεισόδιο, αλλά δεν σκότωσα κανέναν. Υπήρξε επιθετική ενέργεια εναντίον μου. Εκείνος προκάλεσε την κατάσταση. Δεν είχαμε προηγούμενα, δεν γνωριζόμασταν καν. Εκείνος πήγε να πέσει επάνω μου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ