ΓΔ: 2560.34 0.91% Τζίρος: 296.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:04
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
Φώτο: Shutterstock

Σέρρες: Βρέθηκε νεκρός ο 86χρονος που αγνοούνταν στο Καλόκαστρο

Νεκρός βρέθηκε το πρωί ο 86χρονος που αγνοούνταν από την Παρασκευή στο Καλόκαστρο Σερρών. Ο ηλικιωμένος είχε φύγει για κυνήγι με το μηχανάκι του και εντοπίστηκε από αστυνομία και διασώστες σε ορεινή περιοχή, χωρίς τις αισθήσεις του.

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί ένας 86χρονος άνδρας, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής σε ορεινή περιοχή στο Καλόκαστρο Σερρών.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε στις 08:30 χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ευρεία επιχείρηση αναζήτησης από την αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και εθελοντές διασώστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Παρασκευής με το μηχανάκι του, πιθανότατα για κυνήγι, και δεν είχε δώσει σημεία ζωής μέχρι αργά το μεσημέρι. Η αστυνομία ενημερώθηκε από την οικογένειά του στις 16:00 και ξεκίνησε άμεσα συντονισμένη επιχείρηση εντοπισμού του.

Στις έρευνες συμμετείχαν, εκτός από την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική, εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ, μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερρών και της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό
ΔΙΕΘΝΗ

Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό: 506 νεκροί σε 1.561 επιβεβαιωμένα κρούσματα

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επιδημία Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, σύμφωνα με τον ΠΟΥ. Συνολικά έχουν καταγραφεί 1.561 κρούσματα, ενώ το στέλεχος Bundibugyo δεν έχει ακόμα εμβόλιο ή θεραπεία.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Οδοντιατρική Ομοσπονδία ζητά πολιτικές για αναβάθμιση της στοματικής υγείας

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία ζητά με επιστολές σε πρωθυπουργό και αναπλ. υπουργό Υγείας άμεση δράση για τη στοματική υγεία, τονίζοντας την έλλειψη δημόσιας οδοντιατρικής περίθαλψης και ασφαλιστικής κάλυψης.
Μάριος Θεμιστοκλέους πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεμιστοκλέους: Ενίσχυση ΕΣΥ, χειρουργεία και γιατροί στο Καστελόριζο

Ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους μίλησε για το ΕΣΥ, τη στελέχωση νοσοκομείων και το επεισόδιο στο Καστελόριζο, εξηγώντας ότι οι αγροτικοί γιατροί παραιτήθηκαν όταν δεν έγινε δεκτή η ταυτόχρονη άδειά τους και αντικαταστάθηκαν αμέσως.
Θερμόμετρο υψηλής θερμοκρασίας
ΔΙΕΘΝΗ

Δεκαεννέα θάνατοι στο Νιου Τζέρζι αποδίδονται στον καύσωνα στις ΗΠΑ

Στη Νιου Τζέρζι, ο καύσωνας προκάλεσε τουλάχιστον 19 θανάτους σύμφωνα με τον αρμόδιο επίτροπο υγείας. Πολλοί βρέθηκαν χωρίς κλιματισμό, είτε σε σπίτια, είτε έξω, είτε μέσα σε σταθμευμένα οχήματα.