ΓΔ: 2622.02 -2.39% Τζίρος: 401.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Γιάννης Μώραλης Πειραιάς

Φωταγώγηση δέντρου στα Εκπαιδευτήρια Πειραιώς με Μώραλη και Μητροπολίτη Σεραφείμ

Σε εορταστικό κλίμα φωταγωγήθηκε το δέντρο των Εκπαιδευτηρίων Πειραιώς, με συμμετοχή Μώραλη και Σεραφείμ. Γονείς, μαθητές και χορωδίες δημιούργησαν ατμόσφαιρα χαράς και προσφοράς.

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Το προαύλιο του Αγίου Χαραλάμπους γέμισε από γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς και φίλους των Εκπαιδευτηρίων, ενώ είχε στηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό με δραστηριότητες για παιδιά και κεράσματα για όλους.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά άνοιξε την εκδήλωση, προσφέροντας εορταστική ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, υπογράμμισε τη σημασία των Εκπαιδευτηρίων για την πόλη, αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο παιδείας και το ουσιαστικό έργο που επιτελείται καθημερινά. 

Τόνισε τη σημασία των αξιών της αγάπης, της φιλίας, της αλληλεγγύης και της ελπίδας, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη, στηρίζει καθημερινά όσους έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, συνεχάρη τον Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ για το κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο της Μητρόπολης και προσκάλεσε το κοινό στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Πειραιά, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου, με τη συμμετοχή της χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη διαρκή στήριξή του στο έργο της Μητρόπολης και εξέφρασε τη συγκίνησή του για την αγάπη και τη συμμετοχή της σχολικής κοινότητας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τη χορωδία των Εκπαιδευτηρίων και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, υπό την επιμέλεια της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Μουσικής Παιδείας Σταυρούλας Μέντη. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Καψοκόλης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Δούρου στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου για θέματα αλιέων

Η Ρένα Δούρου επισκέφθηκε την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου όπου συζήτησε με αλιείς και στελέχη για τα αυξημένα κόστη καυσίμων, το πρόβλημα των επιδοτήσεων που εκκρεμούν και την έλλειψη στήριξης από την κυβέρνηση.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τον εκσυγχρονισμό του Καραϊσκάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης με τον Β. Μαρινάκη και τον Γ. Μώραλη στο Μαξίμου, όπου παρουσιάστηκε η πρόταση εκσυγχρονισμού του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης». Η κυβέρνηση αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία για την επένδυση.
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Συνελήφθη 48χρονος για ληστεία σε 39χρονη

Αστυνομικοί στον Πειραιά συνέλαβαν 48χρονο που άρπαξε με βία τσάντα 39χρονης μπροστά στην ανήλικη κόρη της. Η τσάντα περιείχε τραπεζικές κάρτες, κινητό και προσωπικά έγγραφα. Το περιστατικό έγινε στις 2 Οκτωβρίου το πρωί.
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 27χρονου στον Πειραιά για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ανάβυσσο

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός στον Πειραιά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις όπλων, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή εισαγγελέα και της ΕΚΑΜ.
Λιμάνι Πειραιά πλοία
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ομαλή επανέναρξη ακτοπλοϊκών από Πειραιά και Ραφήνα μετά τη βελτίωση του καιρού

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής επανεκκινούν σταδιακά από το απόγευμα του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου, καθώς οι άνεμοι υποχωρούν. Το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» θα αναχωρήσει στις 17:45 από Πειραιά.