ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
DEI-xreoseis
Shutterstock

Μεγάλη ουρά στη ΔΕΗ επί της Αριστείδου μετά από το πολυήμερο κλείσιμο

Οι πελάτες σπεύδουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς με αποτέλεσμα οι ουρές να εκτείνονται από την είσοδο του καταστήματος μέχρι την οδό Σοφοκλέους από την μία πλευρά και την Ευριπίδου από την άλλη.

Ουρές εκατοντάδων καταναλωτών σχηματίζονται από το πρωί στο κατάστημα της ΔΕΗ της οδού Αριστειδου στο κέντρο της Αθήνας το οποίο άνοιξε σήμερα μετά από το πολυήμερο κλείσιμο λόγω της καραντίνας. Οι πελάτες σπεύδουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς με αποτέλεσμα οι ουρές να εκτείνονται από την είσοδο του καταστήματος μέχρι την οδό Σοφοκλέους από την μία πλευρά και την Ευριπίδου από την άλλη.

Εργαζόμενοι της επιχείρησης ενημερώνουν πάντως τους πελάτες ότι υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και τηλεφωνικά.

Συγκεκριμένα στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 που λειτουργεί από 7:00-21:00) δίνεται η δυνατότητα για πληρωμές από το τηλέφωνο καθημερινά 09:00-17:00 με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στον λογαριασμό και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς πρόσθετους κωδικούς. Επίσης λειτουργεί η Υπηρεσία Επιστροφής Κλήσης για όσους είναι σε αναμονή πάνω από 3 λεπτά ενώ τηλεφωνικά γίνονται και διακανονισμοί και για ποσά άνω των Euro5.000, που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν στα καταστήματα.

Επίσης μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr όλοι οι πελάτες μπορούν:

  • Να πληρώσουν ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς καμία τραπεζική προμήθεια
  • Να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό e-bill κάνοντας χρήση και της έκπτωσης των Euro5/λογαριασμό, που ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου
  • Να συνάψουν νέα συμβόλαια ή να κάνουν αλλαγή των στοιχείων του συμβολαίου τους μέσω της νέας υπηρεσίας e-contract της ΔΕΗ.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

energeia-reuma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορρίφθηκαν οι αγωγές κατά της ΔΕΗ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Το δικαστήριο επικαλούμενο οδηγίες και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ηλεκτρική ενέργεια τόνισε ότι η η ρήτρα όχι μόνο δεν είναι αδόκιμη αλλά συνιστά μία συναλλακτικώς αποδεκτή πρακτική στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείκτης επιτυχίας των επιχειρήσεων η προώθηση νέας εργασιακής κουλτούρας

Μία νέα εργασιακή κουλτούρα που εστιάζει στην ισότητα αλλά και στην παροχή εργαλείων και υπηρεσιών για τη διαρκή βελτίωση και εξέλιξη των εργαζομένων επιτάσσει η μετά - covid εποχή. Το παράδειγμα της ΔΕΗ.
Perivallon, Klimatiki Allagi, Klima, Clima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιβάλλον και κλιματική αλλαγή: Ένα ανοιχτό και δύσκολο στοίχημα

Σημαντική για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης είναι η συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας καθώς οι εταιρείες σήμερα στρέφονται στην υιοθέτηση δράσεων και πολιτικών με πρόσημο βιωσιμότητας. Για τη ΔΕΗ η προστασία του Περιβάλλοντος αποτελεί βασική προτεραιότητα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΕΗ ενισχύει τις προσπάθειες αποκατάστασης της Αρχαίας Ολυμπίας

Η δωρεά της ΔΕΗ θα ενισχύσει την αγορά, φύλαξη και συντήρηση 80.000 δενδρυλλίων ελιάς μέχρι αυτά να δοθούν στους πληγέντες αγρότες, φυτεύοντας έτσι τον σπόρο που θα φέρει ξανά πνοή στον τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας.