ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Τηρούνται όλοι οι υγειονομικοί κανόνες ασφαλείας στις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

O προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης, Η. Δόλγυρας τονίζει ότι εφαρμόζονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που ορίζονται στις οδηγίες λόγω Covid-19.

Απαρέγκλιτα τηρούνται οι υγειονομικοί κανόνες που επιτάσσει η προστασία από τον κορονοϊό κατά τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, υπογραμμίζει με ανακοίνωσή της η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης, Ηλίας Δόλγυρας τονίζει ότι εφαρμόζονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που ορίζονται στις οδηγίες λόγω του Covid-19 και ότι όλες οι ενέργειες έχουν ως πρόταγμα την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών και του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι οι θεωρητικές εξετάσεις και οι δοκιμασίες προσόντων και συμπεριφοράς διενεργούνται με τη χρήση μάσκας, γαντιών και αντισηπτικού διαλύματος από το σύνολο των υποψηφίων και των εξεταστών. Επίσης, τηρούνται οι αποστάσεις και όλοι οι κανόνες ασφαλείας μεταξύ των υποψηφίων στις αίθουσες εξετάσεων και εντός του οχήματος. Οι εξεταστικοί χώροι απολυμαίνονται διαρκώς, οι υποψήφιοι οδηγοί υποχρεωτικά κάνουν χρήση αντισηπτικού εισερχόμενοι και εξερχόμενοι των αιθουσών, ενώ γίνεται καθαρισμός και στις εσωτερικές επιφάνειες του οχήματος εξέτασης.

Σημειώνεται ότι μόνο δύο αίθουσες εξετάσεων (αντιπεριφέρεια Πειραιά και Νήσων και στο Νότιο Τομέα) που δεν πληρούσαν όλους τους υγειονομικούς κανόνες δεν χρησιμοποιούνται και έχουν ήδη δρομολογηθεί διαδικασίες για την προσαρμογή τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

parelasi-syntagma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με παρελάσεις και άλλα δρώμενα οι δήμοι της Αττικής τιμούν την 25η Μαρτίου

Οι πόλεις ήδη έχουν σημαιοστολιστεί, τα Δημαρχεία παραμένουν φωτισμένα και τις βραδινές ώρες, ορίστηκαν από τους δημάρχους οι τελετάρχες και σήμερα, 25η Μαρτίου από το πρωί, ξεκινά το επίσημο πρόγραμμα.
Apostolos Tzitzikostas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι το Παρατηρητήριο θα δώσει τη δυνατότητα αφενός να καταγράφεται η πραγματική εικόνα των περιβαλλοντικών αναγκών, αφετέρου να σχεδιάζονται δράσεις θωράκισης του φυσικού περιβάλλοντος.
Nikos Hardalias, Nikos Xardalias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορίστηκε από τον Ν. Χαρδαλιά το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Αττικής

Στο νέο διοικητικό σχήμα, ορίστηκε για πρώτη φορά μετά την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση αναπληρωτής περιφερειάρχης, θέση στην οποία τοποθετήθηκε η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Χριστίνα Κεφαλογιάννη.
Apostolos Tzitzikostas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξοπλισμό αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών παρέδωσε ο Απ. Τζιτζικώστας

Τα υλικά αφορούν σε σκηνές, τέντες, αντλίες και λοιπό εξοπλισμό, απαραίτητο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καταστροφές και κρίσεις και παραδόθηκαν σε νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.