ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:11:56
Προαστιακός σιδηρόδρομος τρένο
Φώτο: Shutterstock

Παράσυρση άνδρα από τρένο του Προαστιακού κοντά στον Σταθμό Λιοσίων

Άνδρας παρασύρθηκε από τον συρμό 1301 (Κιάτο-Πειραιάς) κοντά στον Σ.Σ. Λιοσίων. Ο συρμός ακινητοποιήθηκε, στο σημείο ΕΚΑΒ και αστυνομία. Καθυστερήσεις στο δίκτυο.

Άνδρας παρασύρθηκε από τρένο του Προαστιακού κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιοσίων, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Η αμαξοστοιχία 1301, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο - Πειραιάς, ενεπλάκη σε περιστατικό παράσυρσης πεζού στο ύψος του Σ.Σ. Λιοσίων. 

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο πεζός διέσχισε κάθετα τη σιδηροδρομική γραμμή σε κλειστό και περιφραγμένο τμήμα του δικτύου.

Ο συρμός παραμένει ακινητοποιημένος στο σημείο, σε ουδέτερη ζώνη χωρίς ηλεκτροδότηση. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και το ΕΚΑΒ για την παροχή βοήθειας.

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία, ενώ το προσωπικό της Hellenic Train παραμένει κοντά στους 180 επιβάτες, παρέχοντας πληροφορίες και υποστήριξη μέσα στον ακινητοποιημένο συρμό. Λόγω του συμβάντος, αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στο δίκτυο του Προαστιακού Αθηνών.

Η Hellenic Train συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές και θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση για κάθε τυχόν εξέλιξη, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιβατικό αεροσκάφος απογείωση
ΔΙΕΘΝΗ

Iran Air: Καμία ειδοποίηση για απαγόρευση πτήσεων στη Μ. Ανατολή

Η Iran Air δήλωσε πως δεν έχει λάβει ειδοποιήσεις για απαγόρευση πτήσεων προς Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν ή Ιράκ, ενόψει νέων αμερικανικών κυρώσεων στον ιρανικό αεροπορικό τομέα. Η ανακοίνωση δεν αναφέρθηκε σε άλλους προορισμούς.
Στενό του Ορμούζ πλοία
ΔΙΕΘΝΗ

Στενό Ορμούζ: Μόνο δύο πλοία πέρασαν σύμφωνα με τα δεδομένα

Μόνο δύο πλοία πέρασαν χθες το στενό του Ορμούζ, έναντι δέκα την προηγούμενη μέρα, σύμφωνα με στοιχεία του Reuters. Πολλά πλοία πλέον κλείνουν τα συστήματά τους για να δυσκολεύουν τον εντοπισμό τους.
Επιβατικό αεροσκάφος απογείωση
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Νέα βλάβη στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας με καθυστερήσεις πτήσεων

Καθυστερήσεις σημειώθηκαν σε βρετανικά αεροδρόμια εξαιτίας νέας δυσλειτουργίας στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, με το πρόβλημα να εντοπίζεται στο κέντρο της NATS στο Πρέστγουικ. Η βλάβη αποκαταστάθηκε και τα συστήματα λειτουργούν ξανά.
Σταθμός Μετρό Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Τέλος έτους η μελέτη κόστους-οφέλους για το μετρό στα Δυτικά

Μέχρι το τέλος του έτους ολοκληρώνεται η μελέτη κόστους-οφέλους για τη δυτική επέκταση του μετρό Θεσσαλονίκης, βήμα κλειδί για ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, καθώς το έργο δεν μπορεί να καλυφθεί από το εθνικό πρόγραμμα.
Νίκος Ταχιάος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ταχιάος: Προχωρούν μεθοδικά το Μετρό και η επέκτασή του στη ΒΔ Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Ταχιάος δήλωσε ότι αυξάνεται η χρήση του Μετρό Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε την ανάγκη διαλειτουργικότητας με τον ΟΑΣΘ και εξήγγειλε λειτουργία «tap and pay» σύντομα σε Μετρό και λεωφορεία, ξεκινώντας από την επέκταση Καλαμαριάς.