ΓΔ: 2123.47 0.13% Τζίρος: 32.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:56:38
Χέρια με γάντια και φλιτζάνι
Φώτο: Shutterstock

Δήμος Πειραιά: Θερμαινόμενος χώρος 24ωρης λειτουργίας έως 3 Ιανουαρίου

Ο Δήμος Πειραιάς διαθέτει θερμαινόμενο χώρο 24ωρης φιλοξενίας λόγω ψύχους. Από 31/12 (13:00) έως 3/1 (15:00) λειτουργεί το «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» στα Καμίνια (Μυκάλης 51).

Ο Δήμος Πειραιά ανακοίνωσε τη λειτουργία θερμαινόμενου χώρου σε 24ωρη βάση, με στόχο την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα με τα προγνωστικά δελτία καιρού.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025, στις 13:00, έως και το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2026, στις 15:00, θα είναι διαθέσιμη για τη φιλοξενία πολιτών η δομή αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Η δομή βρίσκεται στη διεύθυνση Μυκάλης 51, Καμίνια, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 216 8003076 και 216 8003077.

Σημειώνεται ότι, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από τον Δήμο Πειραιά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέφανος Φάμελλος ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: 20%-30% ακριβότερο το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Ο Σωκράτης Φάμελλος, σε περιοδεία στην αγορά του Πειραιά, ζήτησε μέτρα για την ακρίβεια και είπε ότι το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι θα είναι 20%-30% ακριβότερο από πέρυσι, ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό.
Ρυμουλκό στο λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Σύλληψη 36χρονου για ναρκωτικά, κατασχέθηκαν κοκαΐνη και 19.500 ευρώ

Συνελήφθη 36χρονος στον Πειραιά για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν ποσότητες πιθανής κοκαΐνης και κάνναβης, αναβολικά, 19.500 ευρώ, ζυγαριά και δίκυκλο, σύμφωνα με το Λιμενικό.
Φωκίων Καραβίας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

To μήνυμα Καραβία, η χρυσή αμοιβή Εξάρχου και τα μαχαίρια στην πληροφορική

Tο μήνυμα του Φωκιώνα Καραβία, γιατί βγήκαν τα μαχαίρια στην αγορά της πληροφορικής, η κίνηση ματ του ΑΚΤΟΡ στην ενέργεια, τα 100 και πλέον χρόνια της Πειραιώς και ο ακριβός Κάθετος Διάδρομος.