ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κίνηση αυτοκινήτων Αθήνα
Σημαντική κυκλοφοριακή συμφόρηση σε δρόμο της Αθήνας με πολλά αυτοκίνητα και ταξί.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας

Η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος αποκαταστάθηκε, μετά τη χθεσινή διακοπή λόγω χιονόπτωσης και παγετού. Σύμφωνα με την Τροχαία, τα οχήματα πλέον κινούνται χωρίς προβλήματα.

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, μετά τη διακοπή που σημειώθηκε χθες εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως και δεν υφίσταται πλέον κανένα πρόβλημα στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

λιμάνι Θεσσαλονίκης αεροφωτογραφία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση για οδική σύνδεση λιμανιού Θεσσαλονίκης με ΠΑΘΕ και Εγνατία Οδό

Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Γιουτίκας ζητά με επιστολή του προς το Υπουργείο Υποδομών ολοκλήρωση της οδικής σύνδεσης λιμανιού Θεσσαλονίκης με ΠΑΘΕ και Εγνατία, έργο που έχει «παγώσει» μετά την παραχώρηση της Εγνατίας σε ιδιώτη.
Σταθμός μετρό Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταχιάος: Έτοιμη η επέκταση μετρό Καλαμαριάς ως τέλη Ιουλίου

Ο υφυπουργός Υποδομών τόνισε πως η επέκταση του μετρό Καλαμαριάς θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου, παρά τις τεχνικές δυσκολίες και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Κάθε συρμός θα διέρχεται ανά 90 δευτερόλεπτα με την έναρξη λειτουργίας.
Κατασκευαστικό έργο οδού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tρεις παρεμβάσεις για την βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας

Στην τελική ευθεία για υπογραφή σύμβασης μπαίνει το οδικό έργο «τριπλή παρέμβαση» στον Σκαραμαγκά, που αποσκοπεί στην αποσυμφόρηση βασικών αρτηριών της Αττικής και προσφέρει νέα διαδρομή από την Αττική Οδό προς Πειραιά.
Φορτηγό πλοίο Ζωγραφιά
ΔΙΕΘΝΗ

Χωρίς νέους περιορισμούς στη διέλευση πλοίων η Διώρυγα του Παναμά το 2026

Η Διώρυγα του Παναμά δεν σχεδιάζει περιορισμούς στη διέλευση πλοίων έως το τέλος του έτους, ακόμη και αν προκύψει ξηρασία από το «Ελ Νίνιο», ενώ η κίνηση αυξήθηκε λόγω συγκρούσεων που επηρεάζουν άλλες διώρυγες.