ΓΔ: 2229.59 -1.37% Τζίρος: 232.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:11
Γιώργος Παπαδάκης συνέντευξη
Φωτογραφία: Ο Γιώργος Παπαδάκης. Credit: Dimitris Kapantais/SOOC

ΕΣΗΕΑ: Ο Γιώργος Παπαδάκης καθιέρωσε νέα σχολή στην τηλεόραση

Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον Γιώργο Παπαδάκη, τονίζοντας τη δημοσιογραφική του δεινότητα και την αμεσότητα με το κοινό.

Με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη, η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναγνωρίζει τη συμβολή του γνωστού δημοσιογράφου στη διαμόρφωση της ελληνικής τηλεοπτικής παρουσίασης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πολυσχιδής προσωπικότητα του Γιώργου Παπαδάκη, η δημοσιογραφική του δεινότητα και η αμεσότητα με την οποία επικοινωνούσε με το κοινό, αποτέλεσαν πρότυπο για τους επαγγελματίες του χώρου και καθιέρωσαν νέα σχολή στην ελληνική τηλεοπτική σκηνή.

Όπως επισημαίνεται, η πορεία του βρήκε πολλούς μιμητές, ωστόσο η θέση που κατέχει στη συλλογική μνήμη των Ελλήνων παραμένει μοναδική και αδιαπραγμάτευτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με οδύνη και ειλικρινή σεβασμό τον Γιώργο Παπαδάκη, έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς παρουσιαστές και έναν ευαίσθητο άνθρωπο, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στον χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα και Αλβανία σημαίες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

DEF 2026: Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Υπερταμείου και AIC

Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2026, Ελλάδα και Αλβανία υπέγραψαν MoU μεταξύ Υπερταμείου και Αλβανικού Επενδυτικού Ταμείου για ενίσχυση συνεργασίας, κοινή ανάπτυξη έργων και ανταλλαγή τεχνογνωσίας στους δύο οικονομικούς τομείς.
Δεξαμενόπλοιο στο Ορμούζ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στενά Ορμούζ: Αυξάνεται η αστάθεια, κρίσιμος ο ρόλος της Ελλάδας

Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2026 συζητήθηκαν οι γεωπολιτικές προκλήσεις στα Στενά του Ορμούζ, η αστάθεια στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Ελλάδας ως πυλώνας ασφάλειας και μεσολαβητής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μεσόγειο.
Λιμνοδεξαμενή με ξηρασία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

DEF2026: Προκλήσεις λειψυδρίας και διαχείρισης νερού στην Ελλάδα

Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών τονίστηκε η ανάγκη συνέχισης των μέτρων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. Ο Π. Βαρελίδης υπογράμμισε δομικά προβλήματα στα υδρολογικά συστήματα και τη σημασία ενίσχυσης του δικτύου ύδρευσης.
Συνέδριο πάνελ ομιλητών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣτΕ και Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων διοργανώνουν σεμινάρια δικηγόρων

Το ΣτΕ και η Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος διοργανώνουν επιμορφωτικά σεμινάρια στις 28 και 30 Απριλίου 2026, για δικονομικά θέματα που αφορούν δικαστές του ΣτΕ και δικηγόρους.
τμήμα κίνησης νοσοκομείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Economist: Η διαδρομή των καρκινοπαθών στο σύστημα Υγείας

Ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στην 6η Σύνοδο Κορυφής για τον Καρκίνο τόνισε τα βήματα προόδου στην ογκολογική φροντίδα, την ανάγκη καλύτερης πρόσβασης, βελτίωσης θεραπευτικών χρόνων και τον ρόλο του ογκολογικού φακέλου.