ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:48:47
Σφύρα δικαστηρίου
Φώτο: Shutterstock

Επεισόδιο ξυλοδαρμού υπαλλήλου καθαριότητας στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Στήριξη στον εργαζόμενο και σαφή καταδίκη της βίας εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παύλου Μελά, μετά τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου στην Πολίχνη.

Σαφή καταδίκη της βίας και στήριξη προς τους εργαζόμενους του δήμου εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Παύλου Μελά, Παντελής Αδαμούδης, μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού υπαλλήλου καθαριότητας που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε ο κ. Αδαμούδης, «Η βία δεν έχει καμία θέση στην κοινωνία μας. Ο δήμος στέκεται αυτονόητα στο πλευρό κάθε εργαζόμενου που επιτελεί το έργο του με ευθύνη και προσφορά προς τους συμπολίτες μας. Οι άνθρωποι της καθαριότητας εργάζονται καθημερινά σε δύσκολες συνθήκες και αξίζουν σεβασμό, όχι επιθέσεις».

Ο αντιδήμαρχος υπογράμμισε επίσης την εμπιστοσύνη του δήμου στις Αρχές για τη διερεύνηση του περιστατικού, καλώντας σε ψυχραιμία, σεβασμό και τήρηση των κανόνων συμβίωσης στην πόλη.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις στην αστυνομία, ο 54χρονος οδηγός απορριμματοφόρου κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, οι οποίοι στη συνέχεια συνελήφθησαν. 

Ωστόσο, οι δύο άνδρες, ηλικίας 36 και 38 ετών, κατήγγειλαν με τη σειρά τους τον υπάλληλο για εξύβριση και σωματικές βλάβες, γεγονός που οδήγησε και στη δική του σύλληψη.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα, ο οδηγός του απορριμματοφόρου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ για τους άλλους δύο ζητήθηκε η κράτησή τους και η εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 14χρονου για γκράφιτι σε πλατεία του Ωραιοκάστρου

Ένας 14χρονος συνελήφθη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης επειδή έκανε γκράφιτι σε τοίχο πλατείας με άλλους, σύμφωνα με την Αστυνομία. Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δύο απάτες για χρέη συγγενών εξιχνίασε η αστυνομία

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε δύο άνδρες 28 και 35 ετών για δύο απάτες στους Αμπελόκηπους - Μενεμένη, όπου απέσπασαν 1.800 ευρώ και χρυσαφικά 15.000 ευρώ, προσποιούμενοι ότι συγγενείς των θυμάτων είχαν χρέη.
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 20χρονος συνελήφθη για απόπειρα ληστείας σε ξάδελφό του

Στη Θεσσαλονίκη, 20χρονος συνελήφθη για απόπειρα ληστείας σε βάρος του 35χρονου ξαδέλφου του, με τη βοήθεια πέντε ατόμων. Το θύμα τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών.
Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο συνοδών και νοσηλευτή μετά από επεισόδιο σε νοσοκομείο

Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν μετά από επεισόδιο σε νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όταν λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ δύο γυναικών και ενός νοσηλευτή κατέληξε σε εκατέρωθεν μηνύσεις και συλλήψεις για διατάραξη υπηρεσίας και σωματική βλάβη.
Ποντιακός χορός στη Βουλή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πορεία και εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία Ποντίων

Πραγματοποιήθηκε πορεία στη Θεσσαλονίκη προς το τουρκικό προξενείο για τα 107 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων. Διαδηλωτές με πανό φώναξαν συνθήματα, ενώ η αστυνομία τους απέτρεψε να φτάσουν στο προξενείο.
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλες οι θρησκείες της Θεσσαλονίκης στο ίδιο τραπέζι στο Aristotle Innovation Forum

Στο Aristotle Innovation Forum συζητήθηκε η ίδρυση Διαθρησκειακού Φόρουμ για συνεργασία και αλληλοκατανόηση μεταξύ θρησκειών, με στόχο τη λειτουργία του ως σύγχρονου θεσμού στη Θεσσαλονίκη.