Ερρίκος Ντυνάν: «Μένουμε ασφαλείς - Μένουμε υγιείς» με 50% έκπτωση στα check up

Όλα τα «πακέτα» ιατρικού check up, υψηλής διαγνωστικής αξίας για άνδρες και γυναίκες, προσφέρονται με έκπτωση 50%, προωθώντας τον προληπτικό έλεγχο της υγείας όλων. 

Μετά τη δίμηνη καραντίνα για το σύνολο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κινείται πλέον με στόχο να αναδειχθεί δίπλα στο «Μένουμε ασφαλείς» και το «Μένουμε υγιείς».

Προς αυτή την κατεύθυνση, όλα τα «πακέτα» ιατρικού check up, υψηλής διαγνωστικής αξίας για άνδρες και γυναίκες, προσφέρονται με έκπτωση 50%, καθώς  η επιστροφή στην κανονικότητα είναι αναγκαίο να επαναφέρει σε πρώτη προτεραιότητα και τον προληπτικό έλεγχο της υγείας όλων. 

Η προσφορά καλύπτει, ειδικότερα, τα εξής «πακέτα» check up:

Επισημαίνεται ότι για την προσφορά των «πακέτων» ιατρικού check up σε προνομιακή τιμή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατοχυρώσουν το ραντεβού τους έως το τέλος Μαΐου.

Για ραντεβού ή πληροφορίες: 210-6972000 (08:00-16:00) / Email: [email protected]

Αναλυτικές πληροφορίες για τις εξετάσεις που περιλαμβάνει κάθε «πακέτο» προληπτικού ελέγχου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν στο https://www.dunant.gr/el/offers/programmata-proliptikou-elegxou/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυνατοί άνεμοι και υψηλή συγκέντρωση σκόνης σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου

Νεφώσεις και υψηλή συγκέντρωση σκόνης στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, ισχυροί έως θυελλώδεις νότιοι άνεμοι στα πελάγη σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου.