ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά

Βρέθηκε σορός σε αποσύνθεση σε βραχώδη ακτή στη Σούβαλα Αίγινας

Σορός αγνώστων στοιχείων, σε προχωρημένη αποσύνθεση, βρέθηκε στη βραχώδη ακτή στη Σούβαλα Αίγινας. Τη σορό ανέσυραν Λιμενικό και Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Σορός αγνώστων στοιχείων, σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε στη βραχώδη ακτή της περιοχής Σούβαλα στην Αίγινα.

Η σορός περισυνελέγη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, με τη συνδρομή κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο λιμάνι Λεοντίου και έπειτα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η Λιμενική Αρχή έχει ξεκινήσει προανάκριση για το συμβάν, ενώ έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες ενέργειες για την ταυτοποίηση της σορού και τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιμάνι Αίγινας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγκρουση θαλαμηγού με σκάφη στην Αίγινα χωρίς τραυματισμούς

Σύγκρουση θαλαμηγού με άλλα σκάφη σημειώθηκε στο λιμάνι της Αίγινας κατά τον απόπλου, χωρίς τραυματισμούς. Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ το Λιμεναρχείο διερευνά τα αίτια του περιστατικού.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 62χρονης για πρόκληση πυρκαγιάς στην Αίγινα

Συνελήφθη 62χρονη στην Αίγινα για πυρκαγιά από αμέλεια κατά την καύση απορριμμάτων στο σπίτι της, που επεκτάθηκε σε 20 στρέμματα αγροτικής έκτασης στη Μεσαργό. Η Πυροσβεστική έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά.
Αυλή σχολείου ημέρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δόμνα Μιχαηλίδου: Σχολικά γεύματα σε όλα τα δημοτικά της Αίγινας

Το πρόγραμμα Σχολικών Γευμάτων καλύπτει πλέον και τα οκτώ δημοτικά της Αίγινας, προσφέροντας 630 γεύματα ημερησίως. Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής επισκέφθηκε σχολεία του νησιού και επαίνεσε την οργάνωση και την ποιότητα των γευμάτων.
Δόμνα Μιχαηλίδου ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαηλίδου: Σχολικά γεύματα σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Αίγινας

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέφθηκε την Αίγινα για την ένταξη όλων των δημοτικών σχολείων του νησιού στα Σχολικά Γεύματα, ενισχύοντας έμπρακτα μαθητές και οικογένειες σε νησιωτικές περιοχές.