ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ομπρέλα στη βροχή
Φώτο: Shutterstock

Ζάκυνθος - Κεφαλονιά: Δεμένα τα πλοία λόγω κακοκαιρίας, ακυρώσεις δρομολογίων

Δεμένα παραμένουν τα πλοία σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ακυρώνονται δρομολόγια προς/από Κυλλήνη και Πόρο.

Δεμένα παραμένουν σήμερα τα πλοία στα λιμάνια της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Ιόνιο.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, ακυρώνονται τα δρομολόγια από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη στις 14:00 και 18:30, από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο στις 16:15 και 20:30, από Πόρο προς Κυλλήνη στις 15:15 και 19:30, καθώς και από Κυλλήνη προς Πόρο στις 17:15 και 21:45.

Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία ή τα πρακτορεία για νεότερη ενημέρωση σχετικά με την αποκατάσταση των δρομολογίων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιμάνι με δυνατό άνεμο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταδιακή αποκατάσταση ακτοπλοϊκών δρομολογίων, παραμένουν οι άνεμοι

Παρά την επανεκκίνηση κάποιων ακτοπλοϊκών δρομολογίων από το απόγευμα, η κατάσταση παραμένει αβέβαιη λόγω των ισχυρών ανέμων, με αναχωρήσεις από Πειραιά να πραγματοποιούνται υπό προϋποθέσεις και ορισμένα πλοία να μένουν δεμένα.
Σημαίες ΗΠΑ και Κούβας
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο μεξικανικά πλοία στην Αβάνα με 800 τόνους ανθρωπιστική βοήθεια

Δύο πλοία του μεξικανικού Πολεμικού Ναυτικού με 800 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας έφτασαν στην Κούβα, που δοκιμάζεται από βαριά οικονομική κρίση, ενώ το Μεξικό διαπραγματεύεται αποστολή πετρελαίου αποφεύγοντας κυρώσεις ΗΠΑ.
Κατάστρωμα πλοίου Αιγαίου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΔΔΗΕ: Σύμβαση για συστήματα ηλεκτροδότησης πλοίων στον Λιμένα Ηγουμενίτσας

Ο ΔΕΔΔΗΕ υπέγραψε σύμβαση με την Πάραλος για την εγκατάσταση τριών συστημάτων ηλεκτροδότησης πλοίων στον Λιμένα Ηγουμενίτσας, συμβάλλοντας στην ενεργειακή μετάβαση και την περιβαλλοντική αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών.
Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις σε 15 εταιρείες και 14 πλοία για ιρανικό πετρέλαιο

Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις κατά του Ιράν για το πετρέλαιο, μετά τον πρώτο γύρο συνομιλιών στο Ομάν. Η Ουάσινγκτον στοχεύει στη μείωση των ιρανικών εξαγωγών, κατηγορώντας την Τεχεράνη για αποσταθεροποιητικές ενέργειες.
Κατάστρωμα πλοίου Αιγαίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση 0,9% στα πλοία του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Νοέμβριο 2025

Η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου αυξήθηκε 0,9% τον Νοέμβριο, φτάνοντας τα 1.849 πλοία. Η ολική χωρητικότητά του μειώθηκε κατά 2,8%, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, σε 34.808.872 κόρους σε σχέση με τον Νοέμβριο 2024.