ΓΔ: 1377.24 0.86% Τζίρος: 37.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:22:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Lidl Ελλάς: Δωρίζει 120.000 μάσκες στο Υπουργείο Παιδείας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα, η εταιρία έχει προχωρήσει σε σημαντικές δράσεις άμεσης ανακούφισης για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Η Lidl Ελλάς με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και εμπνεόμενη από τις διαχρονικές, εταιρικές της αξίες στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, κατανοεί την επιτακτική ανάγκη προστασίας από τον κορoνοϊό Covid-19, αλλά και τη σημαντικότητα τήρησης των απαραίτητων μέτρων, που στόχο έχουν την αντιμετώπισή του.

Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε σε δωρεά 120.000 υφασμάτινων μασκών με σκοπό τη διάθεσή τους σε μαθητές Γ’ Λυκείου και εξεταστές, για άμεση αξιοποίηση στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου. Πρόκειται για μάσκες επαναχρησιμοποιούμενες, με έξτρα αντιβακτηριδιακή επίστρωση εσωτερικά.

«Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για εμάς στη Lidl Ελλάς, κάτι που αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις προς την ελληνική κοινωνία. Γνωρίζουμε πως η μάχη κατά του Covid-19 δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά μαραθώνιος. Έτσι σε κάθε δύσκολη στιγμή που προκύπτει θεωρούμε καθήκον μας να σταθούμε αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια της χώρας μας να ανακάμψει από την πανδημία», ανέφερε σχετικά η Βασιλική Αδαμίδου – Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

Από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα, η εταιρία έχει προχωρήσει σε σημαντικές δράσεις άμεσης ανακούφισης για την αντιμετώπιση του Covid-19. Συγκεκριμένα, προσέφερε 100.000€ στο Ε.Σ.Υ., δώρισε 50.000 μάσκες στην Περιφέρεια Αττικής, στήριξε τους δήμους σε καραντίνα με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και ενίσχυσε φορείς σε όλη τη χώρα με προϊόντα.

Για τη Lidl Ελλάς, η προσφορά δεν είναι πρωτοβουλία, αλλά καθήκον.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

gynaikes-isotita-ergasia-ceo
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοβουλία Lidl Ελλάς και HOPEgenesis για τις εργαζόμενες γυναίκες

Η καμπάνια «Γυναίκα - Καριέρα - Οικογένεια» θα εστιάζει στην προβολή γυναικών, που δραστηριοποιούνται σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς και συνδυάζουν καριέρα, οικογένεια και κοινωνική παρουσία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το έργο αντιρρύπανσης και καθαρισμού του Θερμαϊκού κόλπου στηρίζει η Lidl Ελλάς

Συγκεκριμένα η Lidl Ελλάς ανέλαβε να στηρίξει την προσπάθεια του υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης για την απομάκρυνση των επιπλεόντων απορριμμάτων, του φυτοπλαγκτόν και της κόκκινης παλίρροιας.