ΓΔ: 2560.34 0.91% Τζίρος: 296.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:27:04
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
Το νερό ξεχειλίζει από φρεάτιο ύδρευσης λόγω ισχυρής βροχόπτωσης και πλημμύρας.

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας σε δρόμους Κεντρικής Μακεδονίας

Λόγω της κακοκαιρίας «Erminio», ισχύουν διακοπές κυκλοφορίας σε σημεία του οδικού δικτύου Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, κυρίως σε ιρλανδικές διαβάσεις και επαρχιακές οδούς, λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Διακοπές κυκλοφορίας παρατηρούνται σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που προκάλεσε η κακοκαιρία «Erminio». Οι αρχές εφιστούν την προσοχή των οδηγών και συνιστούν αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων.

Στη Θεσσαλονίκη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε ιρλανδικές διαβάσεις της επαρχιακής οδού Λαγκαδίκιων – Σχολαρίου. Οι τοπικές υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Στη Χαλκιδική, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας – Βραστάμων, καθώς και σε ιρλανδική διάβαση της Τοπικής Κοινότητας Ολυμπιάδος. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται εναλλακτικά από την επαρχιακή οδό Ρεντίνας – Ουρανούπολης.

Επιπλέον, παραμένουν κλειστές ιρλανδικές διαβάσεις στην αγροτική οδό Γοματίου – Δεβελικίου και στην παλαιά επαρχιακή οδό Μεγάλης Παναγίας – Γοματίου, λόγω αυξημένης στάθμης υδάτων.

Στην Πιερία, έχουν σημειωθεί διακοπές κυκλοφορίας στη Λεπτοκαρυά στο ρέμα «Καντίρ», στο Λιτόχωρο στο ρέμα «Ενιπέα», στον Πλαταμώνα στο ρέμα «Δριμπίνα», στη Βροντού στο ρέμα «Δριμίτσα» και στην Κονταριώτισσα στο ρέμα «Ξηρολάκι».

Στην Ημαθία, από χθες έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε ιρλανδική διάβαση μεταξύ Βέροιας – Λαζοχωρίου, καθώς και σε διάβαση μεταξύ Μακροχωρίου – Ταγαροχωρίου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης και προχωρούν σε ελέγχους ασφαλείας στα σημεία που έχουν πληγεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Κώτσηρας βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώτσηρας: Ξεκινά η ανανέωση του σιδηροδρομικού στόλου μετά από 20 χρόνια

Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μετοφορών, Γιώργος Κώτσηρας, χαρακτήρισε την άφιξη των νέων συρμών Blues IC ως την αρχή της ανανέωσης του ελληνικού σιδηροδρομικού στόλου μετά από δύο δεκαετίες.
Χρήστος Δήμας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμας: Σε λίγες εβδομάδες η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, τόνισε στο 7ο Balkan Forum ότι σύντομα ξεκινά η επέκταση του Μετρό Καλαμαριάς με πέντε νέους σταθμούς και ήδη το Μετρό έχει μειώσει την κίνηση στο κέντρο κατά 15%.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος στις απαλλοτριώσεις για τη διάνοιξη της Πόντου στην Καλαμαριά

Οριστικά κλείνει το θέμα των απαλλοτριώσεων για τη διάνοιξη της οδού Πόντου, καθώς εγκρίθηκε χρηματοδότηση 6,97 εκατ. ευρώ στον Δήμο Καλαμαριάς για αποζημιώσεις, ολοκληρώνοντας έτσι το σχετικό έργο.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα 15.000 ευρώ για παράνομες μεταφορές

Στοχευμένοι έλεγχοι της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από 22 έως 25 Ιουνίου, εντόπισαν 5 παραβάσεις παράνομου μεταφορικού έργου σε 14 Ι.Χ., με πρόστιμα 15.000 ευρώ. Οι εντατικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν για την οδική ασφάλεια.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η επέκταση του λιμανιού Θεσσαλονίκης ενισχύει τη θέση της Ελλάδας

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, επισκέφθηκε το λιμάνι Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι η επέκταση της 6ης προβλήτας ενισχύει τον ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.