ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Γιάννης Zουγανέλης στο OΠΑΠ Game Time: «Με εξιτάρει αυτός ο Παναθηναϊκός»

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε στην Ειρήνη Βραχάλη για τις φετινές μάχες των play off της Super League αλλά και για την αγαπημένη του ομάδα τον Παναθηναϊκό.

Tο Game Time του ΟΠΑΠ υποδέχεται τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League με καλεσμένο τον Γιάννη Ζουγανέλη που σχολιάζει τις μάχες στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και αποκαλύπτει τις σκέψεις του για την αγαπημένη του ομάδα με το τριφύλλι.

Με αφορμή το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Ζουγανέλης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εφετινή ομάδα των «πρασίνων» και την πίστη του ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Μίλησε ακόμα για τις αναμετρήσεις ΟΦΗ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Άρης.

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=PxIPC7ywOpc&feature=youtu.be

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Κοζάνη

Τα αυξημένα μέτρα πρόληψης και υγιεινής που εφαρμόζονται. Τα Καταστήματα ΟΠΑΠ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης ενημέρωσης. – Τι ισχύει για παιχνίδια και κληρώσεις.