ΓΔ: 2358.94 -0.47% Τζίρος: 25.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:02:36
ΟΠΕΚΑ πρόσοψη γραφείων
Φώτο: ΟΠΕΚΑ

Αναβάλλεται το άνοιγμα της πλατφόρμας Α21 για το επίδομα παιδιού

Οι λόγοι της αναβολής είναι τεχνικοί ενώ ο ΟΠΕΚΑ τονίζει ότι η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, με νεότερη ανακοίνωση.

Μετατίθεται χρονικά για τεχνικούς λόγους το άνοιγμα της πλατφόρμας Α21 για το επίδομα παιδιού. Ειδικότερα, ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοίνωσε ότι όσοι πολίτες βρίσκονται εν αναμονή του ανοίγματος της πλατφόρμας για το επίδομα παιδιού Α21 στις 15 Ιουνίου 2020, θα πρέπει να γνωρίζουν πως, για λόγους που συνεχίζουν να αφορούν την τεχνική αναβάθμιση του συστήματος, η ημερομηνία επαναλειτουργίας της πλατφόρμας μετατίθεται για λίγο αργότερα.

Όπως επισημαίνει ο ΟΠΕΚΑ, η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, με νεότερη ανακοίνωση.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική Στατιστική Αρχή
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινά τον Ιούνιο το Μητρώο Παροχών: Υπό έλεγχο 27 επιδόματα

Σε πιλοτική λειτουργία τίθεται το Εθνικό Μητρώο Παροχών και Ενισχύσεων τον Ιούνιο, περιλαμβάνοντας σε πρώτη φάση όλους τους ενεργούς δικαιούχους 27 επιδομάτων ώστε να καταγραφούν για πρώτη φορά όλα τα κοινωνικά βοηθήματα ανά πολίτη.
Διαχείριση αρχείων υπολογιστή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπλόκο σε «μαύρα» επιδόματα και ενισχύσεις με το Εθνικό Μητρώο Παροχών

Από τη Δευτέρα τίθεται σε πιλοτική λειτουργία το νέο Μητρώο που θα ελέγχει τους αποδέκτες 27 επιδομάτων και κοινωνικών παροχών, για να εντοπίζονται άτομα που επωφελούνται χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις.
Αίθουσα ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη: Ο κίνδυνος να γίνει η Ελλάδα ένα «ζωντανό μουσείο»

Η Νίκη κατηγορεί την κυβέρνηση για απουσία ουσιαστικής πολιτικής στο δημογραφικό, τονίζοντας πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει πληθυσμιακή μείωση και κοινωνικά αδιέξοδα, ενώ διεθνή ΜΜΕ προειδοποιούν για κίνδυνο μετατροπής της χώρας σε «ζωντανό μουσείο».
Κωστής Χατζηδάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Σταθερή γραμμή οι μειώσεις φόρων και η στήριξη ευάλωτων

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση επιμένει σε μειώσεις φόρων και στήριξη των ευάλωτων, συνδέοντας τα αυξημένα έσοδα με ανάπτυξη και πάταξη φοροδιαφυγής.