ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 61χρονου για κακοποίηση ανήλικης

Δικογραφία σε βάρος 61χρονου στη Θεσσαλονίκη για κακοποίηση ανήλικης, μετά από καταγγελία 14χρονης για πράξεις που φέρονται να διήρκεσαν χρόνια.

Σοκ προκαλεί υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, όπου άνδρας 61 ετών φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του επί οκτώ χρόνια. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από καταγγελία της 14χρονης, σήμερα, παθούσας. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, οι πράξεις ξεκίνησαν όταν ήταν μόλις πέντε ετών, δηλαδή από το 2017 έως το 2025.

Όπως έγινε γνωστό, ο φερόμενος ως δράστης είχε τον ρόλο του αναδόχου και κηδεμόνα της ανήλικης. Οι γενετήσιες πράξεις που περιέγραψε η καταγγέλλουσα φέρονται να συνέβαιναν τόσο στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη όσο και σε εξοχική κατοικία στην περιοχή της Καβάλας.

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης διεξήγαγαν εκτενή έρευνα. Τα ευρήματα οδήγησαν στον σχηματισμό δικογραφίας εις βάρος του 61χρονου.

Η υπόθεση έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Ο σχετικός φάκελος θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα αξιολογήσει τα στοιχεία και θα αποφασίσει για τις επόμενες νομικές ενέργειες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό, τραυματισμό και ρίψη σε θάλασσα – 2 συλλήψεις

Άνδρας από το Πακιστάν κατήγγειλε ότι ομοεθνείς του τον βίασαν, τραυμάτισαν και τον έριξαν στη θάλασσα του Θερμαϊκού. Συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων δραστών συνεχίζονται.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου για ενδοοικογενειακή βία

Γυναίκα 31 ετών κατήγγειλε πως ο 47χρονος πρώην σύντροφός της άσκησε σωματική βία και αποπειράθηκε γενετήσιες πράξεις εναντίον της σε διαμέρισμά του στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ρουμάνος ρασοφόρος συνελήφθη για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

Στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής συνελήφθη 44χρονος Ρουμάνος ρασοφόρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα για οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Εντοπίστηκε καθ’ οδόν προς το Άγιο Όρος το περασμένο Σάββατο.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ανήλικοι στον ανακριτή για ληστεία στη Νεάπολη

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν τέσσερις 13χρονοι για απόπειρα ληστείας δύο 12χρονων στη Νεάπολη. Κατηγορούνται για ληστεία και οπλοφορία, ενώ δύο κηδεμόνες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη Έλληνα στην Αλεξανδρούπολη για πλαστά νομίσματα

Συνελήφθη άνδρας στην Αλεξανδρούπολη με 54 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Στην κατοχή και το όχημά του βρέθηκαν επίσης γνήσια χαρτονομίσματα και δύο κινητά. Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα.