ΓΔ: 1420.82 0.23% Τζίρος: 42.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:12:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
pompeo
ΑΠΕ

Επεισόδια στο κέντρο στην πορεία κατά Πομπέο

Το ΠΑΜΕ είχε απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση και πορεία κατά του Πομπέο, ο οποίος το πρωί συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ακολούθησαν συναντήσεις του με τους υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Αμυνας, Νίκο Δένδια και Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Το ΠΑΜΕ είχε απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση και πορεία κατά του Πομπέο, ο οποίος το πρωί συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ακολούθησαν συναντήσεις του με τους υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Αμυνας, Νίκο Δένδια και Νίκο Παναγιωτόπουλο. Εξαιτίας της πορείας είναι κλειστό το κέντρο. Παράλληλα γίνεται άλλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορεία στη Σταδίου.

Διαδηλωτές πέταξαν κόκκινη μπογιά στο άγαλμα του Τρούμαν

Η ένταση στην πορεία κατά του Πομπέο προέκυψε όταν συγκεντρωμένοι πέταξαν μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν, στη λεωφόρο Β. Κωνσταντίνου. Στο σημείο υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ, που έκανε χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να απωθήσει τους διαδηλωτές, ενώ ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

europa 2 celestyal crystal thessaloniki
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας - Κίνας - ΕΕ στο 2ο συνέδριο γεωπολιτικής

Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, θα γίνουν παρουσιάσεις για θέματα όπως η ελληνική εξωτερική πολιτική και η συμβολή της ομογένειας στην προώθηση των ελληνικών θεμάτων αλλά και η ενέργεια στη βόρεια Ελλάδα.
Astynomia, GADA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεθνής διάκριση για την ΕΛΑΣ για έξαρθρωση σπείρας που έκλεβε οχήματα

Συγκεκριμένα πρόκειται για την επιχείρηση με την κωδική ονομασία "Operation White Tower", στο πλαίσιο της οποίας τον Μάιο του 2022 εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές οχημάτων στην Αττική.