ΓΔ: 1473.53 1.47% Τζίρος: 179.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης στα Κήθυρα

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής κατάφερε και προσδιόρισε τοπογραφικά την εν λόγω φυτεία, η οποία εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή των Κυθήρων.

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή στα Κύθηρα, ενώ συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, ως υπεύθυνος για την οργάνωση, καλλιέργεια και εποπτεία της.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ανάλυση χαρτογραφικών δεδομένων, κατάφερε και προσδιόρισε τοπογραφικά την εν λόγω φυτεία, η οποία εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή των Κυθήρων.

Οργανώθηκε επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυθήρων, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας 25χρονος αλλοδαπός, ενώ σε δασώδη περιοχή εντοπίστηκαν 11 σάκοι με ακατέργαστη κάνναβη.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

* 79 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1 έως 2,5 μέτρα

* 49 κιλά και 400 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

 * υλικά και εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

xasis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης στην Τρίπολι

Έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή Λεοντάρι της Μεγαλόπολης, όπου σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η φαρμακευτική κάνναβη «ανθίζει» στην Ελλάδα

H Ελλάδα έχει κερδίσει έδαφος στην καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης έναντι των ευρωπαϊκών χωρών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση της Γ. Γ. Βιομηχανίας στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τί φέρνει η συνταγογράφηση της φαρμακευτικής κάνναβης στους ασθενείς

Η διάθεση των τελικών φαρμακευτικών προϊόντων κάνναβης για ιατρικούς λόγους είναι πραγματικότητα και στη χώρα μας δίνοντας ανακούφιση σε χιλιάδες ασθενείς που υποφέρουν από χρόνιους πόνους.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ματαίωση ψυχιατρικής εξέτασης για την υπόθεση δολοφονίας της Κ. Γρίβα

Οι δύο συνήγοροι της μητέρας και αδερφής του θύματος, αναφέρουν ότι το Ψυχιατρείο των Κρατουμένων Κορυδαλλού «παρακώλυσε ανεπίτρεπτα την έγκαιρη εξέταση του κατηγορουμένου, από τον διορισμένο πραγματογνώμονα».