ΓΔ: 2621.12 -0.08% Τζίρος: 100.89 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:40:41
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Ποινική δίωξη για 58χρονο που πυροβόλησε με Ούζι έξω από μπαρ στην Καλλιθέα

Ο 58χρονος που άνοιξε πυρ με Ούζι έξω από μπαρ στην Καλλιθέα, τραυματίζοντας 43χρονη, κατηγορείται για δύο κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, καθώς φέρεται να έδρασε υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Κατηγορίες για δύο κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 58χρονου που άνοιξε πυρ με αυτόματο όπλο τύπου Ούζι έξω από μπαρ στην Καλλιθέα, τραυματίζοντας 43χρονη γυναίκα στον λαιμό.

Οι κατηγορίες αφορούν τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της οπλοφορίας υποπολυβόλου, καθώς και τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας, της παράνομης κατοχής πυρομαχικών και των άσκοπων πυροβολισμών. Επιπλέον, περιλαμβάνονται δύο πράξεις οπλοκατοχής που σχετίζονται με ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο 58χρονος, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, εμποδίστηκε από το θύμα και τον σύντροφό της, ιδιοκτήτες του καταστήματος, να εισέλθει στον χώρο. Θυμωμένος, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε το όπλο και πυροβόλησε την 43χρονη γυναίκα.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου ενώπιον τακτικού ανακριτή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Σύλληψη δύο ατόμων για διάρρηξη διαμερίσματος

Δύο άνδρες, 47 και 32 ετών, συνελήφθησαν στον Πειραιά επ' αυτοφώρω από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν μετά από διάρρηξη διαμερίσματος. Κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή και απείθεια.
Πυρκαγιά φλόγες φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: Σύλληψη 80χρονου για εμπρησμό σε ξερά χόρτα

Ένας 80χρονος συνελήφθη από την Πυροσβεστική Καβάλας ως ύποπτος για εμπρησμό από πρόθεση, αφού φέρεται να έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα στο Δίποταμο Νέστου. Η σύλληψη έγινε άμεσα μετά τη διερεύνηση του περιστατικού.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο μελών κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη για παράνομη διακίνηση μεταναστών, καθώς κρατούσαν σε διαμέρισμα δύο αλλοδαπούς χωρίς έγγραφα, υπό την απειλή όπλου και αφαιρώντας τους τα κινητά. Οι μετανάστες κατάφεραν να διαφύγουν.
Κενή κορνίζα μουσείου
ΔΙΕΘΝΗ

Σικελία: Κλοπή τεσσάρων έργων του Αντονέλο ντα Μεσίνα από μουσείο

Τέσσερα ανεκτίμητα έργα του Αναγεννησιακού ζωγράφου Αντονέλο ντα Μεσίνα κλάπηκαν από μουσείο στη Μεσίνα. Μεταξύ αυτών, τρία τμήματα του Πολύπτυχου του Αγίου Γρηγορίου. Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στις αρχές.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη τριών γονέων στα Χανιά για ανεπίτρεπτη κατανάλωση αλκοόλ ανηλίκων

Τρεις ημεδαποί συνελήφθησαν στα Χανιά ως κηδεμόνες ανηλίκων που μεταφέρθηκαν με μέθη στο νοσοκομείο, ύστερα από παραβιάσεις μέτρων προστασίας ανηλίκων. Την υπόθεση εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Χανίων.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις δύο ατόμων στη Θεσσαλονίκη για μεταφορά αλλοδαπών

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν δύο άνδρες, 47 και 23 ετών, για παράνομη μεταφορά μεταναστών. Σε ελέγχους στην περιοχή Ωραιοκάστρου εντοπίστηκαν συνολικά εφτά αλλοδαποί χωρίς έγγραφα, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.