ΓΔ: 2622.02 -2.39% Τζίρος: 401.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Λιμάνι Πειραιά αεροφωτογραφία

Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα στον Πειραιά – Σώος ο 89χρονος

Στη θάλασσα έπεσε αυτοκίνητο στην πύλη Ε2 του Πειραιά. Ο 89χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε σώος από το Λιμενικό και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Τα αίτια του συμβάντος ερευνώνται.

Συναγερμός σήμανε στο λιμάνι του Πειραιά όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην πύλη Ε2, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, στο όχημα επέβαινε ένας 89χρονος ημεδαπός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή των λιμενικών και είναι καλά στην υγεία του.

Ο ηλικιωμένος οδηγός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «'Αγιος Παντελεήμων» για προληπτικές εξετάσεις.

Τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ το Λιμενικό παραμένει σε επιφυλακή για την απομάκρυνση του οχήματος από τη θαλάσσια περιοχή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βούλα: Ελεύθερος ο οδηγός ταξί μετά το τροχαίο, χωρίς άδεια οδήγησης

Ελεύθερος αφέθηκε ο 32χρονος ταξιτζής, που κατηγορείται για το τροχαίο στη Βούλα με τραυματία 39χρονο δικυκλιστή. Του επιβλήθηκε υποχρεωτική εμφάνιση στο ΑΤ κάθε μήνα και αφαίρεση άδειας οδήγησης.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφορείο παρέσυρε 17χρονο στον Πειραιά, τραυματίστηκε ο νεαρός

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο στον Πειραιά. Οι αρχές ερευνούν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ το νεαρό αγόρι παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση.
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σώος ο οδηγός που έπεσε με αυτοκίνητο στη θάλασσα στον Πειραιά

Σώος είναι ο 42χρονος οδηγός που έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα στον Πειραιά. Άμεσα διασώθηκε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, ενώ δεν εντοπίστηκαν άλλοι επιβαίνοντες. Έρευνα διενεργεί το Λιμενικό.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Δούρου στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου για θέματα αλιέων

Η Ρένα Δούρου επισκέφθηκε την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου όπου συζήτησε με αλιείς και στελέχη για τα αυξημένα κόστη καυσίμων, το πρόβλημα των επιδοτήσεων που εκκρεμούν και την έλλειψη στήριξης από την κυβέρνηση.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τον εκσυγχρονισμό του Καραϊσκάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης με τον Β. Μαρινάκη και τον Γ. Μώραλη στο Μαξίμου, όπου παρουσιάστηκε η πρόταση εκσυγχρονισμού του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης». Η κυβέρνηση αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία για την επένδυση.