Κατεδαφίστηκε το παλιό Sirocco στη Γλυφάδα

«Άλλο ένα άσχημο σημείο της παραλίας που μας στενοχωρούσε, ανήκει στο παρελθόν. Το παράπηγμα που στέγαζε το παλαιό Sirocco, όπως βλέπετε δεν υπάρχει πλέον» αναφέρει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Σε κατεδάφιση του κτιρίου που στέγαζε το παλαιό Sirocco προχώρησε ο δήμος Γλυφάδας. «Οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά στο παραλιακό μέτωπο της Γλυφάδας, που θα γίνει σύντομα αγνώριστο. Μέσα σε δύο χρόνια αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί η ανάπλαση, που θα καταστήσει την πόλη μας ναυαρχίδα της Αττικής Ριβιέρας», αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Γλυφάδας.

«Άλλο ένα άσχημο σημείο της παραλίας μας που μας στενοχωρούσε, ανήκει πια στο παρελθόν. Το παράπηγμα που στέγαζε το παλαιό Sirocco, όπως βλέπετε δεν υπάρχει πλέον. Η απλή λαϊκή σοφία λέει ότι δεν μπορείς να χτίσεις, αν πρώτα δεν γκρεμίσεις. Δεν μπορείς να φτιάξεις ένα μεγάλο έργο, αν δεν ξεκινήσεις από την αρχή», σημειώνει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και συνεχίζει λέγοντας «Κι αυτό κάνουμε: Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας έχει ήδη δρομολογηθεί, μετά από πάρα πολύ και μεθοδική δουλειά και προγραμματισμό ετών. Πρώτα όμως απομακρύνουμε με πολλή και μεθοδική δουλειά τις "ασχήμιες" δεκαετιών και αποδίδουμε σύντομα στους πολίτες καινούργιους χώρους, ανοιχτούς και ελεύθερους, φιλικούς σε συμπολίτες μας κάθε ηλικίας. Συνεχίζουμε». 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ταχύτερες διαδικασίες τρέχει το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος έχει δώσει σαφείς εντολές να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί από Δημους και Περιφέρειες για να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνη η ΚΕΔΕ με την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων επιχειρήσεων εστίασης

Τη θέση αυτή εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που συγκάλεσε σήμερα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπακογιάννης: Μετατρέπουμε τα προβλήματα της πόλης σε καθημερινή πρόκληση

Συνεχίστηκε ο σήμερα καθαρισμός δημόσιων χώρων από τον δήμο Αθηναίων σε Παγκράτι-Δουργούτι. Οι εργαζόμενοι με τη συνδρομή πέντε σαρώθρων, δυο πλυστικών και μιας υδροφόρας «σάρωσαν» δρόμους των δύο περιοχών.