ΓΔ: 897.55 0.66% Τζίρος: 86.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχεδιάζεται διετή παράταση στις μισθώσεις ακινήτων του Δημοσίου

Όπως ανέφερε ο υπ. Εσωτερικών σε τηλεδιάσκεψη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών υπάρχει πρόθεση για παράταση στα μισθώματα του Δημοσίου μέχρι και 3 χρόνια, αν δεν υπάρξει ισχυρή αντίδραση από τους δήμους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τρεις γυναίκες δήμαρχοι της Αττικής μιλούν για την Ημέρα της Γυναίκας

Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά και η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου μιλούν για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, για το κίνημα MeToo και για ζητήματα ισότητας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Πέτσας: Νομοσχέδιο για ξεκαθάρισμα αρμοδιοτήτων δημοσίων φορέων

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών επισήμανε πως το 2022 θα είναι μια χρονιά αναμόρφωσης των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων ώστε να ανταποκριθούν δήμοι και περιφέρειες στις σύγχρονες ανάγκες.
politismos-zografiki
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικό έργο ανάπτυξης και πολιτισμού στην περιοχή της Νέας Μάκρης

Στο εργοστάσιο όπου στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί και για γυρίσματα σε σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης θα μετατραπεί σε ένα μικρό «Σταύρος Νιάρχος» όπως αναφέρει και ο δήμαρχος Μαραθώνα Στ. Τσίρκας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης: 1 δισ. στους Δήμους για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους

Η μετατροπή των πόλεων σε έξυπνες πόλεις» αποτελεί την πρόκληση του 21ου αιώνα για την τοπική αυτοδιοίκηση, με τους δήμους να λαμβάνουν τεράστια ποσά για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ταχύτερες διαδικασίες τρέχει το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος έχει δώσει σαφείς εντολές να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί από Δημους και Περιφέρειες για να ενταχθούν στο πρόγραμμα.