ΓΔ: 2617.19 0.39% Τζίρος: 158.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:40:36
Ελληνική Αστυνομία
Τζιπ της Ελληνικής Αστυνομίας. Credit: Shutterstock

Σύλληψη 58χρονου στην Ευκαρπία για κλοπή από παγκάρι παρεκκλησίου

Ένας 58χρονος συνελήφθη στην Ευκαρπία για κλοπή 364,50 ευρώ από παγκάρι παρεκκλησίου. Συνελήφθησαν επίσης δύο άτομα για απόπειρα διάρρηξης αυτοκινήτου, 17χρονος για οδήγηση κλεμμένης μηχανής και 42χρονος για οδήγηση υπό μέθη.

Θεσσαλονίκη: Στη σύλληψη ενός 58χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι αφαίρεσε 364,50 ευρώ από το παγκάρι παρεκκλησίου στην Ευκαρπία, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Ο άνδρας εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, λίγη ώρα μετά την αφαίρεση του χρηματικού ποσού από το κυτίο προσφορών του ναού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκαν τα χρήματα που φέρεται να είχε αφαιρέσει, καθώς και ένα αυτοσχέδιο εργαλείο που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε για τη διάρρηξη. Οι αρχές διερευνούν εάν ο ίδιος εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στην περιοχή.

Σειρά συλλήψεων για διαρρήξεις και παραβάσεις στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, μέσα στο τελευταίο 24ωρο, οι αστυνομικές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε νέες συλλήψεις για διαφορετικά περιστατικά. Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 19 ετών, συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης για απόπειρα διάρρηξης αυτοκινήτου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν εργαλεία διάρρηξης και μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλαβαν έναν 17χρονο, ο οποίος οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα στην επαρχιακή οδό Σίνδου–Χαλάστρας, αναπτύσσοντας ταχύτητα 170 χλμ./ώρα, ενώ το επιτρεπόμενο όριο ήταν 50 χλμ./ώρα. Ο ανήλικος δεν διέθετε άδεια οδήγησης.

Τέλος, συνελήφθη 42χρονος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. υπό την επήρεια αλκοόλ. Όλες οι υποθέσεις ερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο 23χρονων στη Μύκονο με 4,6 κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

Δύο 23χρονοι, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν στη Μύκονο για διακίνηση ναρκωτικών. Κατηγορούνται ότι δρούσαν από τα μέσα Ιουλίου, χρησιμοποιώντας δίκυκλα και αποθήκευαν τις ουσίες σε κατοικία στο νησί.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λασίθι: Συλλήψεις για μέθη ανηλίκου σε κοινωνική εκδήλωση

Δύο γυναίκες, 42 και 21 ετών, συνελήφθησαν στη Σητεία μετά από περιστατικό μέθης ανηλίκου σε εκδήλωση. Η μία είναι κηδεμόνας και η άλλη υπεύθυνη της διοργάνωσης. Ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Έρευνα διεξάγει η αστυνομία.
Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 53χρονου φυγόδικου για απάτες στο «Ελ. Βενιζέλος»

Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 53χρονος αλλοδαπός με ευρωπαϊκά εντάλματα της Γαλλίας για νομιμοποίηση εσόδων και απάτες από εικονικές εταιρείες στη Λιόν (2013-2018), καθώς και για διεθνή υπόθεση ΦΠΑ. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: 73χρονος συνελήφθη για πώληση αλκοόλ σε ανηλίκους

Συνελήφθη 73χρονος προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος στη Ρόδο, αφού ανήλικοι εντοπίστηκαν να έχουν καταναλώσει αλκοόλ στον χώρο. Πατέρας ανήλικης κατήγγειλε ότι η κόρη του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μέθη.
Πανοραμικό Κίτο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Ισημερινός: Βρέθηκαν 8 διαμελισμένα πτώματα σε παράνομο μεταλλείο

Οκτώ διαμελισμένα πτώματα βρέθηκαν θαμμένα σε παράνομο μεταλλείο στην Ασουάι του Ισημερινού. Τα θύματα ήταν δεμένα, με τραύματα από ματσέτες. Η περιοχή ελέγχεται από τη συμμορία Λος Λόμπος και παρατηρείται έξαρση παράνομης εξόρυξης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος-Ροδόπη: Συνελήφθησαν δύο για διακίνηση μεταναστών

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν σε Έβρο και Ροδόπη για διακίνηση μεταναστών χωρίς έγγραφα. Μετέφεραν παράνομα συνολικά 15 άτομα σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Κατασχέθηκαν οχήματα και κινητά, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.