ΓΔ: 2602.41 -0.64% Τζίρος: 254.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
ασφάλιση κατοικίας χέρια προστασία

Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας για ασφάλεια στον Δήμο Ηλιούπολης

Η Εθελοντική Ομάδα «Η Γειτονιά μας» του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας για ενήλικες στις 26/9, 17:30-20:00, στα γραφεία της (Αλ. Παπαναστασίου 13). Απαραίτητη η προκράτηση θέσης.

Η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Ηλιούπολης «Η Γειτονιά μας» ανακοινώνει τη διοργάνωση δωρεάν διαδραστικού και βιωματικού σεμιναρίου αυτοάμυνας, σε συνεργασία με τον εθελοντή της ομάδας Γιώργο Βουδούρη (Σχολή Urban Legion), πιστοποιημένο εκπαιδευτή αυτοάμυνας. Το θέμα του σεμιναρίου είναι «Ασφάλεια και Αυτοπροστασία σε ιδιωτικό χώρο».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών και θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, από τις 17:30 έως τις 20:00, στον προαύλιο χώρο των γραφείων της «γειτονιάς» (Αλ. Παπαναστασίου 13, Πολυκλαδικά Ηλιούπολης).

Για τη συμμετοχή απαιτείται προκράτηση θέσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από 14 έως 21 Σεπτεμβρίου στο 210 00 86 710 (καθημερινές, 08:30 - 15:00) ή ηλεκτρονικά στο ethelontes@ilioupoli.gr, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πύραυλος Tomahawk σύστημα
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε στην Πολωνία η πρώτη άσκηση πολυεθνικής δύναμης υπέρ Ουκρανίας

Περίπου 2.800 στρατιώτες από 10 χώρες θα συμμετάσχουν στην άσκηση "Koalicja" στην Πολωνία, υπό γαλλική και βρετανική ηγεσία, ελέγχοντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα της πολυεθνικής δύναμης για την Ουκρανία.
Πλημμύρες στη Ρόδο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Τέσσερις διασώθηκαν από αυτοκίνητο που παγιδεύτηκε σε νερά στη Λίνδο

Σώοι απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους ένα παιδί, όταν το αυτοκίνητό τους ακινητοποιήθηκε σε ιρλανδική διάβαση λόγω ορμητικών νερών στο Πολύστρατο Λίνδου στη Ρόδο. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 20 πυροσβέστες.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Έμφαση στην τεχνολογία και την αμυντική καινοτομία ως εθνική ισχύς

Ο υφυπουργός Σταύρος Καλαφάτης τόνισε τη σημασία έρευνας και καινοτομίας για την εθνική ασφάλεια και ανθεκτικότητα, μιλώντας σε ημερίδα για Foresight, ασφάλεια και τεχνητή νοημοσύνη στη Θεσσαλονίκη.
Σημαίες Ρωσίας Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία και Κίνα ζητούν αποφυγή στρατιωτικής δράσης κατά του Ιράν στη Μ. Ανατολή

Η Ρωσία χαρακτήρισε ανησυχητικές τις πληροφορίες για νέα στρατιωτική δράση κατά του Ιράν, ζητώντας εντατικές διπλωματικές προσπάθειες. Παράλληλα, η Κίνα τόνισε την ανάγκη για πολιτικές λύσεις στη Μέση Ανατολή.
Χάρης Δούκας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ. Δούκας: Επιστολή σε Μ. Χρυσοχοΐδη για κλοπές χαλκού στην πόλη

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει την έξαρση κλοπών χαλκού στην πόλη, ζητώντας ενίσχυση της αστυνόμευσης και κοινές περιπολίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.