ΓΔ: 2686.2 1.75% Τζίρος: 314.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:13:36
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Συνελήφθη 37χρονη στη Νίκαια για παράνομα καπνικά προϊόντα

Στη Νίκαια συνελήφθη 37χρονη για διακίνηση λαθραίων καπνικών, μετά από έρευνα της αστυνομίας σε κατάστημα της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε η παράνομη δραστηριότητά της.

Στη Νίκαια, συνελήφθη μία 37χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της 30ής Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, μετά από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με εμπορία λαθραίων καπνικών προϊόντων σε κατάστημα της περιοχής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 37χρονη και, όπως αναφέρεται, εξακρίβωσαν την παράνομη δραστηριότητά της.

Σε ελέγχους που διενεργήθηκαν στο κατάστημα, σε αποθήκη και στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 794 λαθραία καπνικά προϊόντα, καθώς και το ποσό των 210 ευρώ.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κελί φυλακής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 32χρονος για το αιματηρό περιστατικό στο Λαύριο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος για το αιματηρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Λαύριο, με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα. Στην απολογία του επικαλέστηκε κατάθλιψη, χάπια και αλκοόλ.
Περιπολικό της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική επιχείρηση για εξάρθρωση σπείρας που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων διεξάγεται από το πρωί στην Αττική για εξάρθρωση σπείρας που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ και διέπραττε φοροδιαφυγή. Οκτώ συλλήψεις, ανάμεσά τους και οι «εγκέφαλοι».
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 57χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πτήση

Συνελήφθη 57χρονος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μετά από καταγγελία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εν πτήσει, αφού παρακολούθησε πορνογραφικό βίντεο μπροστά σε άλλους επιβάτες. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.