ΓΔ: 2607.29 0.49% Τζίρος: 176.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:37:37
Χρήματα και χειροπέδες

Ρόδος: 65χρονη καταδικάστηκε για κλοπή τσάντας με 4.000€ και απόκρυψη σε εκκλησία

Σε φυλάκιση 9 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε 65χρονη αλλοδαπή στη Ρόδο, επειδή έκλεψε τσάντα με 4.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ και έκρυψε τα χρήματα σε εκκλησία. Η ίδια δήλωσε μετανιωμένη και έδειξε το σημείο στην αστυνομία.

Σε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα το μεσημέρι από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Ρόδου 65χρονη αλλοδαπή, η οποία αφαίρεσε τσάντα με 4.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια έκρυψε τα χρήματα σε εκκλησία.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η 65χρονη ανέφερε ότι μετάνιωσε για την πράξη της και ότι υπέδειξε στις αστυνομικές αρχές το σημείο όπου είχε αποκρύψει τα χρήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, το περιστατικό σημειώθηκε στις 3.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, σε σούπερ μάρκετ τουριστικής περιοχής στην ανατολική πλευρά της Ρόδου. Η γυναίκα αφαίρεσε την τσάντα και αποχώρησε από το κατάστημα.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή τα μεσάνυχτα και το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου ενημερώθηκε άμεσα. Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα στοιχεία, εντόπισαν περίπου μία ώρα αργότερα την 65χρονη, η οποία τους οδήγησε στην εκκλησία όπου βρίσκονταν τα χρήματα. Το ποσό των 4.000 ευρώ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 36χρονης για εμπρησμό σε σούπερ μάρκετ στα Πατήσια

Μία 36χρονη συνελήφθη για εμπρησμό σε σούπερ μάρκετ στα Πατήσια, αφού ταυτοποιήθηκε από ειδική ομάδα της αστυνομίας. Η φωτιά εκδηλώθηκε τη νύχτα της 12ης Μαΐου, προκαλώντας φθορές στο κατάστημα.
Σύλληψη στη Μινεάπολη
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Δημοσιογράφος κατηγορείται για παρεμπόδιση λατρείας στη Μινεσότα

Ο δημοσιογράφος Ντον Λέμον συνελήφθη στη Μινεσότα επειδή κάλυπτε διαμαρτυρία σε εκκλησία και κατηγορείται για παρεμπόδιση θρησκευτικής λατρείας, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για κλοπή προϊόντων από σούπερ μάρκετ

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 41χρονος που έκλεψε προϊόντα αξίας άνω των 540 ευρώ από σούπερ μάρκετ στην Πυλαία. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο αστυνομικών περιπολιών.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Marfin: Οι τρεις κατηγορούμενοι απολογούνται την επόμενη εβδομάδα

Προθεσμία για απολογία πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι της Marfin, με δύο να απολογούνται στις 21 Οκτωβρίου και ο τρίτος στις 23 Οκτωβρίου, σχετικά με κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απόπειρα σε τρομοκρατική ενέργεια.