ΓΔ: 1423.27 0.40% Τζίρος: 53.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:30:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής σε Πόρο - Τροιζηνία για ελέγχους και απολυμάνσεις

«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία λόγω της υγειονομικής κρίσης, συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε, ώστε να μη νιώθει κανένας πολίτης απροστάτευτος», τονίζει σε σημερινή του δήλωση, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Τα στελέχη των υγειονομικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζουν στον Πόρο και την Τροιζηνία τους έλεγχους διατήρησης των μέτρων προφύλαξης από την Covid-19. 

Επίσης, συνεργεία της Περιφέρειας, προχώρησαν σε απολυμάνσεις δημόσιων κτιρίων στους δύο Δήμους. «Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία λόγω της υγειονομικής κρίσης, συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε, ώστε να μη νιώθει κανένας πολίτης απροστάτευτος», τονίζει σε σημερινή του δήλωση, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για την καλύτερη θωράκιση της Αττικής μας και την ανακούφιση φορέων και πολιτών που πλήττονται. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους έμπρακτα. Για εμάς η διασφάλιση της προάσπισης της υγείας των πολιτών, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα», προσθέτει.   

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αύξηση στα πνευμονολογικά και παθολογικά ιατρεία των νοσοκομείων

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι η αναμονή των ασθενών για εξέταση στα παθολογικά και πνευμονολογικά ιατρεία των εφημερευόντων νοσοκομείων ξεπερνά σε πολλές περιπτώσεις τις 8 ώρες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 12 μέτρα του ΕΟΔΥ για το άνοιγμα των σχολείων την Δευτέρα, τι συνιστά

Aναμένεται ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να διευκρινιστεί τις θα γίνει με τις απουσίες των μαθητών, οι οποίοι είτε έχουν συμπτώματα, είτε έχουν βγει θετικοί στο τεστ.
covid-19-metallaxi-koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aυξημένος κατά πολύ ο αριθμός των κρουσμάτων covid - 19 στη χώρα μας

Σύμφωνα με ειδικούς, η κορύφωση της εξάπλωσης της Covid-19 για τον φετινό χειμώνα αναμένεται μετά τα Φώτα, καθώς τότε θα προστεθούν και όσοι κόλλησαν κατά την Πρωτοχρονιά και την νυχτερινή διασκέδαση των ημερών.