ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:01:25
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου σημειώθηκε τα ξημερώματα. Δύο άνδρες αφαίρεσαν με απειλή μαχαιριού 100 ευρώ και συνελήφθησαν λίγο αργότερα από την αστυνομία.

Στόχος ληστείας έγινε τα ξημερώματα πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται, άνδρας εισέβαλε στο βενζινάδικο και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από το ταμείο το ποσό των 100 ευρώ. Στη συνέχεια, διέφυγε με αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε συνεργός του.

Άμεση ήταν η αντίδραση των αστυνομικών αρχών, που πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην περιοχή. Οι έρευνες οδήγησαν λίγο αργότερα στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο φερόμενων δραστών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 38 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ανήλικοι, από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 38 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ανήλικοι, στη Θεσσαλονίκη, όταν εθνικιστικές ομάδες προσπάθησαν να προσεγγίσουν αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, ώστε να αποτραπούν επεισόδια.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις φυγόποινων για ληστείες, εμπρησμούς και ναρκωτικά

Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τέσσερα άτομα με εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές, ληστείες, εμπρησμούς και παραβάσεις ναρκωτικών και όπλων. Μεταξύ τους 20χρονος που καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αν. Μακεδονία και Θράκη

Δέκα άτομα συνελήφθησαν σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για υπόθεση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης και αμφεταμίνης. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στους εισαγγελείς.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό, τραυματισμό και ρίψη σε θάλασσα – 2 συλλήψεις

Άνδρας από το Πακιστάν κατήγγειλε ότι ομοεθνείς του τον βίασαν, τραυμάτισαν και τον έριξαν στη θάλασσα του Θερμαϊκού. Συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων δραστών συνεχίζονται.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για μεταφορά 10 μεταναστών

Δύο Έλληνες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά μεταναστών σε δύο ξεχωριστά περιστατικά. Μεταξύ των μεταφερόμενων ήταν οκτώ Αφγανοί, τέσσερα ανήλικα και δύο Μαροκινοί, όλοι χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.