ΓΔ: 1448.7 0.06% Τζίρος: 152.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ο όμιλος Ηρακλής δίπλα στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας

Προχώρησε στη διάθεση του απαραίτητου κινητού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου για τη διάνοιξη των δρόμων και την απομάκρυνση των φερτών υλικών από αυλές κατοικιών και δρόμους.

Δίπλα στις τοπικές κοινωνίες της Εύβοιας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, βρέθηκε ο όμιλος Ηρακλής, συνεισφέροντας στην αντιμετώπιση των ζημιών με την άμεση δωρεά υλικοτεχνικής βοήθειας και αδρανών υλικών.

Εργαζόμενοι και συνεργάτες του εργοστασίου της ΑΓΕΤ Ηρακλής στο Μηλάκι και της Lafarge Beton στο Αλιβέρι, εργάστηκαν στο πλευρό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Δήμων για την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών, με στόχο την αντιμετώπιση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.  

Ο Όμιλος, με τη συνεργασία των τοπικών αρχών, προχώρησε στη διάθεση του απαραίτητου κινητού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου για τη διάνοιξη των δρόμων και την απομάκρυνση των φερτών υλικών από αυλές κατοικιών και δρόμους.

Ακόμη, λαμβάνοντας γνώση για το πρόβλημα υδροδότησης στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, αντέδρασε άμεσα και παρέδωσε εμφιαλωμένο νερό, για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων.

Επιπλέον, προχώρησε σε δωρεά υλικών για την κάλυψη επειγουσών επισκευαστικών αναγκών σε υποδομές του Δήμου Χαλκιδέων. Ειδικότερα, με στόχο την άμεση επαναφορά της κυκλοφορίας, προσέφερε φυσικούς ογκόλιθους για την ενίσχυση των θεμελίων και την αποκατάσταση της γέφυρας του Λήλαντα ποταμού, καθώς και αδρανή υλικά οδοποιίας για την αποκατάσταση περιφερειακών δρόμων. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
businessdaily-Astynomia-Glyfada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας στην υπόθεση εμπλέκονται περίπου 160 πρόσωπα, εκ των οποίων ηγετικός ρόλο στην διεύθυνση της οργάνωσης αποδίδεται σε πέντε πρόσωπα.