ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Σε προληπτική καραντίνα Γ. Πλακιωτάκης, Α. Γεωργιάδης και Ν. Παπαθάνασης

Έπειτα από συναντήσεις που είχαν εχθές με επενδυτές από το εξωτερικό. Ακολούθησε εκκένωση του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης στην οδό Νίκης, προκειμένου να γίνει απολύμανση.

Σε καραντίνα βρίσκονται, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, καθώς σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι δύο υπουργοί επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοίνωσαν, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν για το θέμα και αναχώρησαν για απομόνωση στο σπίτι τους, έως ότου -σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ- διαγνωστούν αρνητικοί.

Λίγο αργότερα, εκκενώθηκε το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης (Νίκης 5-7, Σύνταγμα), προκειμένου να γίνει απολύμανση για τον κορονοϊό. Οι υπηρεσίες των υπουργείων θα επαναλειτουργήσουν την προσεχή Δευτέρα.

Σε προληπτική καραντίνα στο σπίτι του βρίσκεται και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο υπουργός ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδρούν οι γιατροί με τους εμβολιασμoύς για Covid-19 από τα φαρμακεία

«Η κουλτούρα εμβολιασμού, που οδηγεί στη διαρκή, έγκαιρη και συνεπή εμβολιαστική κάλυψη καλλιεργείται μέσω της σχέσης εμπιστοσύνης ιατρού ασθενούς, κυρίως, και δευτερευόντως, μέσω διαρκών προωθητικών δράσεων στο ευρύ κοινό» ανέφερε ο ΠΙΣ.
house
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για 80 εργατικές κατοικίες στα Γρεβενά

Με την ολοκλήρωση του έργου, προϋπολογισμού 6.227.308 ευρώ, ο οικισμός θα παραδοθεί στους δικαιούχους πλήρης και λειτουργικός, ενώ, παράλληλα, με την κατασκευή του θα εκκινήσει ο έλεγχος των δικαιολογητικών των κληρούχων, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι δικαιούχοι τους.