ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:11:56
Φωτο: ΑΠΕ

Σε προληπτική καραντίνα Γ. Πλακιωτάκης, Α. Γεωργιάδης και Ν. Παπαθάνασης

Έπειτα από συναντήσεις που είχαν εχθές με επενδυτές από το εξωτερικό. Ακολούθησε εκκένωση του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης στην οδό Νίκης, προκειμένου να γίνει απολύμανση.

Σε καραντίνα βρίσκονται, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, καθώς σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι δύο υπουργοί επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοίνωσαν, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν για το θέμα και αναχώρησαν για απομόνωση στο σπίτι τους, έως ότου -σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ- διαγνωστούν αρνητικοί.

Λίγο αργότερα, εκκενώθηκε το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης (Νίκης 5-7, Σύνταγμα), προκειμένου να γίνει απολύμανση για τον κορονοϊό. Οι υπηρεσίες των υπουργείων θα επαναλειτουργήσουν την προσεχή Δευτέρα.

Σε προληπτική καραντίνα στο σπίτι του βρίσκεται και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο υπουργός ενημερώθηκε σήμερα ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχε χθες με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εξ αυτών διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτροπή ειδικών στη Βουλή για το πλαίσιο αναγεννητικής ιατρικής

Ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης τόνισε στη Βουλή ότι τα κενά ασφαλείας σε θεραπείες αναγεννητικής ιατρικής απασχολούν διεθνώς. Επιτροπή ειδικών επεξεργάζεται νέο πλαίσιο και το Med Watch αξιολογείται θετικά, ενώ λαμβάνονται μέτρα για αυστηρότερη εποπτεία.
Άδωνις Γεωργιάδης συνέντευξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άδ. Γεωργιάδης σήμερα στην Κάλυμνο – Ορθοπεδικές επεμβάσεις στο νησί

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέπτεται την Κάλυμνο, όπου η Ορθοπεδική ομάδα του Νοσοκομείου Ρόδου θα πραγματοποιεί χειρουργεία σε ασθενείς, ώστε να μην χρειάζεται να μετακινηθούν στη Ρόδο, φέρνοντας το ΕΣΥ πιο κοντά στους πολίτες.
Νίκος Παπαθανάσης ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόσκληση Παπαθανάση για ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων έως 5 εκατ. με ΕΣΠΑ

Ξεκίνησε η πρόσκληση για ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων κτιρίων μέσω του ΕΣΠΑ «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή 2021-2027», με ανώτατο προϋπολογισμό 5 εκατ. ευρώ ανά πρόταση και έμφαση σε ενεργοβόρα, ιστορικής αξίας κτίρια.
Νίκος Παπαθανάσης ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παπαθανάσης: Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας 5,5 εκατ. στο Κορωπί μέσω ΕΣΠΑ

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2021-2027 η β' φάση αντιπλημμυρικών έργων στο ρέμα Ξερέα Κρωπίας, με δημόσια δαπάνη 5,5 εκατ. ευρώ, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έργο εκβολής στη θάλασσα με πόντιση ογκόλιθων.