ΓΔ: 2206.3 -0.21% Τζίρος: 281.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Pixabay

Γενικά αίθριος ο καιρός, σε κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. 

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, στην περιοχή της Χαλκιδικής. Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο, τοπικά 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλία, την ανατ. Στερεά, την Εύβοια και την ανατ. Πελοπόννησο. Λίγες παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση στα δυτικά από το βράδυ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Βορειοδυτικοί 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδική χαρά χιόνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πού θα χιονίσει αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις

Αύριο προβλέπονται τοπικές βροχές σε Κρήτη, ανατολικές Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι, θερμοκρασία σε άνοδο και παγετός στα ηπειρωτικά.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Χαλαζόπτωση και χιόνια στα ορεινά, προβλήματα στην κυκλοφορία

Η κακοκαιρία πλήττει το νησί με πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση, με τις αρχές να συστήνουν προσοχή και περιορισμό μετακινήσεων.
Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Το Πεκίνο επισπεύδει την οργάνωση σύγχρονων μετεωρολογικών υπηρεσιών

Το Πεκίνο ενισχύει το σύστημα μετεωρολογικών υπηρεσιών για την ενέργεια. Η CMA και η NEA ανακοίνωσαν 20 δράσεις για την αναβάθμιση υπηρεσιών σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα, από παραγωγή έως πωλήσεις, ενισχύοντας την υποστήριξη.
Χιονισμένο δάσος Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.