ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΟΠΑΠ

Markopoulo Park: Έντεκα καθαρόαιμοι ίπποι διεκδικούν το Κριτήριο Τριετών

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει συνολικά οκτώ ιπποδρομίες . Το Κριτήριο Τριετών ξεχωρίζει στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου.

Tο Κριτήριο Τριετών, η δεύτερη μετά το Ντέρμπι μεγαλύτερη κούρσα της χρονιάς για ίππους τριών ετών, πρωταγωνιστεί στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή τη δυνατή κούρσα, η οποία θα είναι η 5η του προγράμματος,  έντεκα καθαρόαιμοι ίπποι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην απόσταση των 1.560 μέτρων.

Το Κριτήριο Τριετών αποτελεί το 2ο σκέλος του Ελληνικού Triple Crown. Τα άλλα δύο είναι το Κύπελλο Ηνιόχου, που κατέκτησε ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ, και το Ντέρμπι.

Ξεχωρίζουν 6η, 7η και 8η ιπποδρομία

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει συνολικά οκτώ ιπποδρομίες. Εκτός από το Κριτήριο Τριετών, τα βλέμματα των φιλίππων αναμένεται να μαγνητίσουν ακόμα τρεις κούρσες. Η 6η ιπποδρομία, που θα διεξαχθεί στα 1.800 μέτρα,  η 7η με τη συμμετοχή δέκα καθαρόαιμων ίππων και η 8η με επτά συμμετέχοντες. Τόσο η 7η όσο και η 8η ιπποδρομία θα διεξαχθούν στην απόσταση των 1.400 μέτρων.

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση θα αρχίσει στις 17.00 και οι φίλοι των ιπποδρομιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, στο διαδίκτυο και μέσω της συχνότητας του High TV.

Τρία ΣΚΟΡ και επιδότηση ΓΚΑΝΙΑΝ με 2.000 ευρώ 

Το πλούσιο ιπποδρομιακό πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς προσφέρονται τρία ΣΚΟΡ. Όσοι παίκτες επιλέξουν σωστά τους νικητές σε συνεχόμενες κούρσες θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Συγκεκριμένα προσφέρονται:

ΣΚΟΡ 4 από την 1η έως την 4η ιπποδρομία

ΣΚΟΡ 4 από την 5η  έως την 8η ιπποδρομία

ΣΚΟΡ 6 από την 3η  έως την 8η ιπποδρομία

Οι φίλιπποι που θα επιλέξουν σωστά τον νικητή στο ΓΚΑΝΙΑΝ θα λάβουν ενισχυμένα κέρδη λόγω της πριμοδότησής του παιχνιδιού με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

tzogos-tyxera paixnidia-sillipseis-Irakleio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BTA: 36.000 έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Ευάλωτων Παικτών τυχερών παιχνιδιών

Μετά μια διακοπή δύο ετών, που ρυθμίστηκε με νομοθετικές αλλαγές, στα τέλη του 2022 η NRA άρχισε ξανά να διατηρεί τον κατάλογο των ατόμων που πιστεύει ότι έχουν ή θα μπορούσαν να αναπτύξουν εθισμό στον τζόγο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων με την ΕΑΣ Κύπρου

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της ΕΕΕΠ, κ. Δημητρίου Ντζανάτου, με την Πρόεδρο της ΕΑΣ, κ.  Ιωάννας Φιάκκου, πρόσφατα, στην Αθήνα.  
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου στο Ηράκλειο Κρήτης

Όπως αναφέρει η αστυνομία σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.735 ευρώ. Υπήρξαν δυο συλλήψεις.