Φωτο: Onex Shipyards

Διπλή χορηγία ΟΝΕΧ SHIPYARDS στο Βιομηχανικό Μουσείο Σύρου

Η Onex Shipyards προχωρά και στη χορηγία της έκδοσης ειδικού λευκώματος των εκθεμάτων του Μουσείου.

Την πραγματοποίηση μίας διπλής χορηγίας στο Βιομηχανικό Μουσείο Σύρου, ανακοίνωσε η Onex Shipyards. Μέσω αυτής θα υπάρξει χορηγία στην έκδοση ενός επετειακού λευκώματος με φωτογραφίες των εκθεμάτων του μουσείου. 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας: «Στηρίζουμε με πάθος την διάσωση των θησαυρών που έχουμε κληρονομήσει, και συμβάλλουμε στη συντήρηση και αναβάθμιση του σημαντικότερου επισκέψιμου χώρου στη Σύρο. Στηρίζουμε με υπευθυνότητα το Βιομηχανικό Μουσείο που αποτελεί χώρο διαφύλαξης της βιομηχανικής μας κληρονομιάς και της πολιτιστικής μας ταυτότητας γιατί αγαπούμε τη βιομηχανία και έχουμε ως Όραμα την αναβίωση της μέσα στα ναυπηγεία μας με οδηγό το Νεώριο και τη Σύρο. 
Στηρίζουμε όλους εκείνους που αναγνώρισαν τη σημασία της Ερμούπολης στη βιομηχανική ιστορία της Ελλάδας, και χορηγούμε την έκδοση επετειακού λευκώματος καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας με φωτογραφίες των εκθεμάτων του Βιομηχανικού Μουσείου, στοχεύοντας στην ανάδειξη της βιομηχανικής μας κληρονομιάς. Συγχαίρουμε την Αντιδήμαρχο πολιτισμού κα Αλίκη Λεονταρίτη για την αγάπη της για τον Πολιτισμό και όλους τους  εμπλεκόμενους συμπολίτες μας στην συντήρηση, αναβάθμιση και λειτουργία του
».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 170 τα νέα κρούσματα, 7 θάνατοι και αύξηση των διασωληνωμένων

Στους 78 οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 24 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 70.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση αναμονής για τη φοιτητική στέγη - Πού υπάρχουν ευκαιρίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μείωση της τάξης από 5% έως 10% καταγράφεται σε διαμερίσματα που είναι παλαιά και όχι ανακαινισμένα τα οποία δεν είχαν μειωθεί τα προηγούμενα χρόνια. Τι πρέπει να προσέχουν οι νέοι φοιτητές κατά την αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας.