ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Δωρεά στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης από την Ομοσπονδία Αργυροχρυσοχόων

Κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) θα μεταβεί στο Καστελόριζο. 

Σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά στη στρατιωτική Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης,  για τις υψηλές της υπηρεσίες στη θωράκιση της πατρίδας μας. 

Στο πλαίσιο της δωρεάς, κλιμάκιο της ΠΟΒΑΚΩ μεταβαίνει στο ακριτικό  Καστελόριζο, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

Το κλιμάκιο που θα αποτελείται από τον πρόεδρο, Πέτρο Καλπακίδη και τον γενικό γραμματέα της ΠΟΒΑΚΩ, Τριαντάφυλλο Παπαθανασίου, θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση της ΔΑΝ Μεγίστης και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, με τον δήμαρχο Μεγίστης, Γεώργιο Σαμψάκο.

«Η ΠΟΒΑΚΩ σε μία κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας και θέλοντας να συνδράμει κατ΄ ελάχιστο τις Ένοπλες Δυνάμεις του νησιού, στο δύσκολο αγώνα τους καθώς φυλάσσουν «Θερμοπύλες» στο ανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, προχωρά σε δωρεά ως ένδειξη ευγνωμοσύνης» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

«Η διαδρομή της φλόγας σήμερα φωτίζει με τον πιο εμβληματικό τρόπο το πρώτο και το μεγαλύτερο δημόσιο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και ένα από τα σπουδαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο» είπε Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α..
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλεισμένος στο γραφείο του έμεινε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

Εκπρόσωποι των φοιτητών υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε αποκλεισμός του πρύτανη στο γραφείο του, αλλά μια ειρηνική διαμαρτυρία, προκειμένου να μην ισχύσει η απόφαση για τις πειθαρχικές κυρώσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, υπό την πρόεδρό της Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα και με τη συμμετοχή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη, την απασχόλησε το ερώτημα της οριστικής παύσης δικαστών.