ΓΔ: 1439.62 -0.63% Τζίρος: 15.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:47:40 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Μονάδα για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία

Πλέον το νοσοκομείο παίδων, μετά από πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη μονάδα λοιμωδών νοσημάτων, η οποία είναι κατάλληλη να αντιμετωπίσει κρούσματα κορονοϊού σε παιδιά.

Η ανακοίνωση της χορηγικής συνεργασίας του ΟΠΑΠ με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό περιείχε μια σημαντική είδηση, για την ενίχυση των υποδομών του νοσοκομείου παίδων Η Αγία Σοφία.

Πλέον το νοσοκομείο παίδων διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη μονάδα λοιμωδών νοσημάτων, η οποία είναι κατάλληλη να αντιμετωπίσει κρούσματα κορονοϊού σε παιδιά. Η υπερσύγχρονη αυτή μονάδα είναι έργο – για την ακρίβεια ένα από τα δεκάδες έργα – που έχει παραδώσει ο ΟΠΑΠ στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, στο πλαίσιο της ολικής ανακαίνισης που υλοποιεί από το 2014, με πρωτοβουλία του προέδρου του Καμίλ Ζίγκλερ.

«H μονάδα λοιμωδών νοσημάτων αποτελεί ασπίδα για τα παιδιά απέναντι στον κορονοϊό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ανακοινώνοντας την ανανέωση της χορηγίας στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Και τα μέλη της ομάδας, όμως, αναφέρθηκαν με θερμά λόγια στη μεγάλη προσφορά του χορηγού τους στο δημόσιο σύστημα υγείας. Και μια σημαντική λεπτομέρεια: Η ανακαίνιση στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία Η Αγία Σοφία και Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού έχει ολοκληρωθεί κατά 82% και εισέρχεται πλέον στην τελική ευθεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ