Νέο διοικητικό συμβούλιο στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Εθνικής Τράπεζας

Το νέο ΔΣ αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες, μέλη της Ακαδημίας Αθηνών, καθηγητές ΑΕΙ και επιτυχημένους επιστήμονες.

Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε το Μορφωτικό Ίδρυμα της Εθνικής Τραπέζης (MIET) μετά την παραίτηση του προηγούμενου. Το νέο ΔΣ στελεχώνεται από διακεκριμένες προσωπικότητες. Πρόκειται για μέλη της Ακαδημίας Αθηνών, καθηγητές ΑΕΙ και επιτυχημένους επιστήμονες.

Στο νέο, προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, που συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα, συμμετέχουν ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Κώστας Μιχαηλίδης, ο οποίος προεδρεύει και του Δ.Σ. του ΜΙΕΤ, η Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών Χρύσα Μαλτέζου, ο Ομότιμος Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών Μιχάλης Τιβέριος, η συμμετοχή του οποίου εγκρίθηκε ήδη από το ΔΣ.

Επίσης, ο Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών Πασχάλης Κιτρομηλίδης, ο ιστορικός Δημήτρης Πόρτολος, συνιδρυτής του Ελληνικού Λογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου και μέλος της Επιτροπής ΕΛΙΑ του ΜΙΕΤ, η αρχαιολόγος – βυζαντινολόγος Ασπασία Λούβη, η Γενική Διευθύντρια και μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας Χριστίνα Θεοφιλίδη, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου και Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Γιώργος Τριανταφυλλάκης και ο επίσης Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Παναγιώτης Δασμάνογλου. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι λόγοι παραίτησης των μελών του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Β. Κάλφας διαψεύδει τις πληροφορίες περί διαφωνιών με τον διευθυντή του ιδρύματος, Διονύση Καψάλη, υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία με τον κ. Καψάλη ήταν άψογη. Αιχμές για τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληρωμές συντάξεων με ασφάλεια στα καταστήματα της Εθνικής

Η Εθνική Τράπεζα έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό μέτρων που θα διευκολύνουν τους συνταξιούχους πελάτες της να διατηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον κορονοϊό, ενόψει της καταβολής των συντάξεων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν οι συμμετοχές στον διαγωνισμό καινοτομίας της Εθνικής Τράπεζας

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας με τους νικητές να κερδίζουν χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας 49.000 ευρώ.
aggelopoulou-daskalaki, ellada 2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωσαν δυνάμεις εταιρείες τηλεπικοινωνιών και η επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Όπως ανακοίνωσαν ο πρόεδρος της ΕΕΚΤ Γ. Στεφανόπουλος και η Γ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, από τις αρχές του επετειακού έτους θα εμφανίζεται δίπλα στο λογότυπο των εταιρειών το μήνυμα «GREECE 2021».