ΓΔ: 1357.3 -2.40% Τζίρος: 150.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

«Έμφραγμα» στο messenger - Αρκετά προβλήματα στην ανταλλαγή μηνυμάτων

Μεγάλα προβλήματα εδώ και κάποια ώρα στην ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω της πλατφόρμας εντοπίζουν οι χρήστες τόσο από κινητά όσο και από υπολογιστές.

Σχεδόν αδύνατη είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων εδώ και κάποια ώρα μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook, messenger.

To πρόβλημα εντοπίζεται τόσο από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όσο και από τα smartphones, με αποτέλεσμα οι συνομιλίες αναφέρουν το σφάλμα «Connecting» ή να φτάνουν τελικά με μεγάλη καθυστέρηση τα μηνύματα.  Ορισμένοι χρήστες εντοπίζουν ότι δεν έχουν πρόσβαση σε παλιότερες συνομιλίες και μηνύματα, ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για προβλήματα στο Instgram.

Το downdetector καταγράφει ότι η πλατφόρμα έχει πέσει, αντιμετωπίζοντας άγνωστα προς το παρόν προβλήματα.

messenger-problimata
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενώσεις καταναλωτών καταγγέλλουν την Meta στην Κομισιόν για αθέμιτη πρακτική

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ, η Meta αλλάζει τις υπηρεσίες της στην Ε.Ε. και καλεί τους χρήστες του Facebook και Instagram, μέσω ειδοποίησης στις οθόνες τους, είτε να επιλέξουν, είτε να απορρίψουν τη συνδρομή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία Facebook και AFP στη «μάχη» κατά των fake news στην Ελλάδα

Το πρόγραμμα επαλήθευσης γεγονότων (fact-checking) του Facebook περιλαμβάνει περισσότερους από 80 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, που πραγματοποιούν έλεγχο περιεχομένου σε περισσότερες από 60 διαφορετικές γλώσσες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Facebook και Instagram «ρίχνουν» την ποιότητα των βίντεο στην Ευρώπη

Στόχος είναι να μην υπερφορτωθούν τα ευρυζωνικά δίκτυα, λόγω των απαιτήσεων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, τηλεργασίας, εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, ψυχαγωγίας και ηλεκτρονικών υπηρεσιών υγείας εξαιτίας του κορονοϊού.