ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
φωτο: ΓΣΕΕ

Ενότητα: Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για τους ισχυρισμούς της ΓΣΕΕ

Η Ενότητα ζητά ο Εισαγγελέας να καλέσει τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ να καταθέσει συγκεκριμένες καταγγελίες.

Να αποκαλύψει στοιχεία σχετικά με εργοδότες «που με συνοδεία μπράβων οδηγούν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ Τραπεζών και τους αφαιρούν το δώρο των Χριστουγέννων» καλεί η Ενότητα τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ, ενώ ζητά ο Εισαγγελέας να καλέσει τον κ. Καραγεωργόπουλο να καταθέσει τις συγκεκριμένες καταγγελίες. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενότητα, 

«Για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ εμφανίζεται σε τηλεοπτικά παράθυρα καταγγέλλοντας ότι έχει επώνυμες καταγγελίες από εργαζόμενους: ότι επιχειρηματίες με συνοδεία μπράβων οδηγούν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ Τραπεζών και τους αφαιρούν το δώρο των Χριστουγέννων.!!

Καταγγέλλουμε την ΓΣΕΕ ότι ενώ έχει τα στοιχεία αυτών των αναφορών καλύπτει εργοδότες και μπράβους αποκρύπτοντας από τη δικαιοσύνη την εγκληματική αυτή πράξη.

Επίσης ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να καλέσει τον  κ. Καραγεωργόπουλο να καταθέσει τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Εκτός αν, όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς (το τέχνασμα μιας βεζυροπούλας), κάτι που μας βάζει σε υποψίες, αφού η καταληκτική πρόταση του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων στη ΓΣΕΕ είναι: «όσοι καταγγέλλουν να προσλαμβάνονται στο Δημόσιο» και να αποκτήσουν προστασία κουκουλοφόρων μαρτύρων!!». 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

klima
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα αυξηθούν οι περίοδοι ανομβρίας στα νησιά τις επόμενες δεκαετίες

Η περσινή σεζόν ήταν μια κακή χρονιά υδρογεωλογικά για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, υποστηρίζουν οι επιστήμονες, με την ανομβρία σε αυτά τα νησιά να κρατάει από τον Απρίλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.