ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Dust+Cream, kallintika
Φωτο: Dust+Cream

Δωροεπιταγές από τη DUST+CREAM στους υγειονομικούς της Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία έστειλε 2.706 δωροκάρτες αξίας 20 ευρώ έκαστη στους εργαζόμενους στα αρμόδια τμήματα των νοσοκομείων αναφοράς για την covid-19 της πόλης.

Η DUST+CREAM, η ελληνική εταιρεία ομορφιάς και περιποίησης, με αίσθημα ευγνωμοσύνης, προχώρησε σε αποστολή 2.706 δωροκαρτών αξίας 20€ έκαστη, στα αρμόδια τμήματα των Νοσοκομείων αναφοράς της Θεσσαλονίκη, που αντιμετωπίζουν περιστατικά κορονοϊού SARS-CoV-2, με σκοπό να διανεμηθούν στο νοσηλευτικό τους προσωπικό.

Οι 2.706 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, που καθημερινά με αυταπάρνηση καλούνται να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορονοϊού, λάβανε ένα δώρο αγάπης που εκφράζει την ευγνωμοσύνη των ανθρώπων της DUST+CREAM.

Η συμβολική αυτή πράξη, την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, έρχεται για να δώσει ελπίδα και αισιοδοξία στους ήρωες της πρώτης γραμμής που τους τελευταίους μήνες δίνουν έναν καθημερινό και επίπονο αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Απρίλιο η DUST+CREAM  με αίσθημα ευθύνης προέβην σε δωρεά 2.000 χειρουργικών μασκών προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό SARS-CoV-2, στηρίζοντας το δύσκολο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊου.
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ