ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

businessdaily-Αenaon°_Kallyntika

Τα ελληνικά premium καλλυντικά Aenaon° βρίσκουν τη διεθνή αναγνώριση

Η νέα τεχνολογία της βιομεταφοράς ενεργών συστατικών που ανέπτυξε η Ελληνίδα χημικός, Εύα Τσαντή παρουσιάστηκε με επιτυχία σε διεθνές συνέδριο στο Άμπου Ντάμπι και αποτέλεσε τη βάση για μια σειρά premium καλλυντικών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε τροχιά ανάκαμψης ο κλάδος καλλυντικών με αύξηση πωλήσεων και εξαγωγών

Σύμφωνα με στοιχεία της ICAP CRIF παρότι το φυσικό κανάλι παραμένει ισχυρό, όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στην ηλεκτρονική αγορά καλλυντικών με το μερίδιό τους να έχει φτάσει στο 14%-16%.
businessdaily-Estee Lauder
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Estée Lauder Hellas: Σε πορεία αλλαγής, μετασχηματισμού και ανάπτυξης

Για το τρέχον οικονομικό έτος (1η Ιουλίου 2023 έως 30 Ιουνίου 2024), η εταιρεία επιστρέφει σε ισχυρή ανάπτυξη, επιτυγχάνοντας ήδη διψήφια αύξηση των καθαρών πωλήσεων για το πρώτο εξάμηνο της χρήσης.
Καλλυντικά, Αγορά, Εμπόριο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ορόσημο για τα καλλυντικά το 2023 με επιστροφή σε τζίρο προ πανδημίας

Βραδύτεροι ρυθμοί αύξησης πωλήσεων 4% - 7% αναμένονται φέτος. Ο κλάδος στρέφεται στο εξωτερικό, όπου διακρίνονται σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Ενισχύεται ο ρόλος του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Sarantis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον διπλασιασμό της κερδοφορίας μέχρι το 2028 στοχέυει η Σαράντης

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η διοίκηση του ομίλου στο πρώτο Investor Day που διοργάνωσε, θα υλοποιηθεί και ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 81 εκατ. ευρώ στην πενταετία. Που εστιάζεται η στρατηγική του ομίλου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Πολωνία οι περισσότερες πωλήσεις του ομίλου Σαράντη το 2024

Κυρίαρχη στον τζίρο η πολωνική Stella Pack το 2024, από την Ελλάδα τα περισσότερα κέρδη. Η Ασία και η Μέση Ανατολή τίθενται στο στόχαστρο του ομίλου. Οικονομικές επιδόσεις ρεκόρ το 2023, με αύξηση κερδών σχεδόν κατά 50%.