ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Έκρηξη μηχανισμού έξω από τη Δημοτική Αστυνομία στην Κυψέλη

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους έγιναν χθες βράδυ τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων στην Κυψέλη. Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στα γραφεία.

Μικρής ισχύος έκρηξη, από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σημειώθηκε, λίγο πριν από τις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης, στην είσοδο του κτιρίου της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Κίου, στην Κυψέλη.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

«Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών της Αθήνας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων με αφορμή την επίθεση. Όπως αναφέρει: «Μεταξύ των πολλών εργαζομένων που πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στους δρόμους φροντίζοντας για την ασφάλεια των υπολοίπων ήταν και οι γυναίκες και οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας. Κάποιοι επέλεξαν αυτή τη στιγμή να επιτεθούν με βία και μίσος στο τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας στην Κυψέλη».

«Είμαστε σίγουροι πως η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Μέχρι τότε τους αφήνουμε στη κρίση των Αθηναίων, που περισσότερο από ποτέ προσδοκούν ένα ασφαλές και ειρηνικό νέο έτος», προσθέτει. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.