ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Διακοπές ρεύματος σε Αττική, Πελοπόννησο από πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Πληροφορίες κάνουν λόγο για πυρκαγιά σε υποσταθμό στα νεόκτιστα Ασπροπύργου. ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ έχουν κατορθώσει να αποκαταστήσουν το ρεύμα σε κάποιες από τις πληττόμενες περιοχές.

Βλάβη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρος του ΑΔΜΗΕ έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εκτεταμένων περιοχών στην Αττική και την Πελοπόννησο λίγο μετά τις 23.00. Πληροφορίες κάνουν λόγο για φωτιά στο ΚΥΤ του Ασπρόπυργου. Η έως τώρα πληροφόρηση από την Πυροσβεστική κάνει λόγο για πυρκαγιά σε υποσταθμό στα νεόκτιστα Ασπροπύργου

Δώδεκα πυροσβέστες και 4 οχήματα βρίσκονται και επιχειρούν στο σημείο ενώ τα στελέχη του ΑΔΜΗΕ έχουν ξεκινήσει χειρισμούς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο μεταβαίνει ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας και ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μ. Μανουσάκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βλάβη έχει επηρεάσει περιοχές του Πειραιά, του κέντρου της Αθήνας, την Κυψέλη, τη Νέα Σμύρνη, το Μοσχάτο, το Φάληρο, τα Δυτικά προάστια καθώς και περιοχές των νομών Κορινθίας και Αργολίδας.

ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ έχουν κατορθώσει να αποκαταστήσουν το ρεύμα σε κάποιες από τις πληττόμενες περιοχές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι βλάβες έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται σε Μοσχάτο, Φάληρο και σε ορισμένες περιοχές της Κυψέλης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ADMIE, ADMHE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΜΗΕ: Τι απαντά σε δημοσίευμα για την πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη

«Η φωτιά και οι καπνοί προκάλεσαν το βραχυκύκλωμα στο δίκτυο και όχι το αντίθετο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΑΔΜΗΕ, σχετικά με τη φωτιά που είχε ξεσπάσει τον περασμένο Αύγουστο στη Βαρυμπόμπη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΜΗΕ: Προσπάθεια προστασίας των γραμμών που τροφοδοτούν το ΚΥΤ Αγίου Στεφάνου

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του Συστήματος, επισημαίνεται ότι το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Αγίου Στεφάνου που είναι κρίσιμο για την ηλεκτροδότηση της Αττικής έχει επανέλθει σε κανονική λειτουργία.