ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:55:58 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: PeopleCert

PeopleCert: Τετραετές συμβολαίου με το γαλλικό υπ. Ανώτατης Εκπαίδευσης

Μέσα στα επόμενα 4 χρόνια θα διενεργηθούν περίπου 636.000 εξετάσεις σε φοιτητές σε 330 πανεπιστήμια στη Γαλλία και σε υπερπόντιες περιοχές.

Συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας με το γαλλικό υπ. Ανώτατης Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας υπέγραψε η εταιρεία PeopleCert, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης και διενέργειας εξετάσεων, μετά από διεθνή διαγωνισμό. 

Το συμβόλαιο αφορά στη διενέργεια 636.000 εξετάσεων πιστοποίησης γλωσσομάθειας Αγγλικών LanguageCert σε Γάλλους προπτυχιακούς, ΒΤS (Brevet de Τechnicien Supérieur) και DUT (Diplôme Universitaire de Technologie) φοιτητές στη Γαλλία, αλλά και στις υπερπόντιες περιοχές της. 

Η  LanguageCert, φορέας πιστοποίησης γλωσσικών δεξιοτήτων, μέλος του Ομίλου PeopleCert, κέρδισε τον διαγωνισμό  αποκλείοντας ιστορικούς παίκτες της αγοράς γλωσσομάθειας Αγγλικής, καθώς αξιολογήθηκαν οι υψηλής ποιότητας πιστοποιήσεις και εξετάσεις που παρέχει. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για εξετάσεις προσαρμοσμένες στην ταχύτητα της εποχής και τις σύγχρονες ανάγκες υποψηφίων και εκπαιδευτικών.

«Η παροχή εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας σε Γάλλους φοιτητές και η αναγνώριση από το γαλλικό υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, ‘Ερευνας & Καινοτομίας είναι μεγάλη τιμή για μας. Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας στην ανάπτυξη και διάθεση υψηλής ποιότητας, διεθνώς αναγνωρισμένων εξετάσεων ξένων γλωσσών που ενισχύουν τις προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, στις σπουδές και τη ζωή των υποψηφίων μας παγκοσμίως», τονίζει ο Βύρων Νικολαΐδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PeopleCert

Η πιστοποίηση της γνώσης Αγγλικών σε όλους τους φοιτητές γίνεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του γαλλικού κράτους να ενθαρρύνει τους νέους  να ενισχύσουν τις δεξιότητες τους σε ξένες γλώσσες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα  να προσαρμοστούν, να ανταγωνιστούν και να ανταποκριθούν στην παγκοσμιοποιημένη αγορά. Έτσι, για να ολοκληρώσουν οι φοιτητές  τις σπουδές τους στη Γαλλία και το εξωτερικό, για να εργαστούν και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους θα πρέπει να αποδείξουν τις δεξιότητές τους στην Αγγλική γλώσσα έχοντας στα «χέρια τους»  την πιστοποίηση LanguageCert Test of English (LTE).  

Μέσα στα επόμενα 4 χρόνια θα διενεργηθούν περίπου 636.000 εξετάσεις σε φοιτητές σε 330 πανεπιστήμια στη Γαλλία και σε υπερπόντιες περιοχές. Οι Γάλλοι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εξεταστούν γραπτώς σε δύο θεματικές, Reading, Listening & Writing για να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στα επίπεδα B2, C1 και C2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες. 

Το παγκόσμιο δίκτυο Πιστοποιημένων Εξεταστικών Κέντρων LanguageCert διενεργεί paper-based και computer-based εξετάσεις και ελέγχεται αυστηρά με βάση τις πιο απαιτητικές διαδικασίες ασφαλείας για την εξασφάλιση της ποιότητας των εξετάσεων. Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν ψηφιακά μέσω της LanguageCert Online εξέτασης, με τηλεπιτήρηση. 

H καινοτόμα εφαρμογή της εξ’ αποστάσεως επιτήρησης, επιτρέπει στους υποψηφίους  να προγραμματίζουν (24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο) την εξέτασή τους επιλέγοντας οι ίδιοι πού επιθυμούν να εξεταστούν , στο σπίτι τους ή το γραφείο τους. Αμέσως μετά τη διαδικασία της εξέτασης λαμβάνουν εντός δύο ημερών τα αποτελέσματα και σε περίπτωση επιτυχίας μπορούν να “κατεβάσουν” και να εκτυπώσουν το e-certificate τους μέσα από τον LanguageCert λογαριασμό τους. Το πιστοποιητικό θα τους σταλεί και σε έντυπη μορφή. 

Το Language Test of English αναγνωρίζεται πλήρως από τα κράτη παγκοσμίως, ενώ και στην Ελλάδα, τα επίπεδα αξιολόγησης  γνώσης της αγγλικής γλώσσας B1, B2, C1 and C2 αναγνωρίζονται απολύτως από το ΑΣΕΠ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Παιδείας: Αλλάζουν τα κριτήρια της ετήσιας χρηματοδότησης των ΑΕΙ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου το 80% της τακτικής χρηματοδότησης κατανέμεται «βάσει αντικειμενικών κριτηρίων με στόχο την κάλυψη των πραγματικών αναγκών κάθε ιδρύματος, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις ιδιαιτερότητές του».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσλήψεις αναπληρωτών για κάλυψη αναγκών στα σχολεία λόγω κορονοϊού

Με τροπολογία διευρύνονται οι περιπτώσεις πρόσληψης προσωρινών αναπληρωτών, πλήρους ή μειωμένου ωραρίου για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών στη δημόσια πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
sxoleio, sxoleia, maska
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι αλλάζει στη διαδικασία των self test των μαθητών και τη σχολική κάρτα

Τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass.gov.gr όπου ο διευθυντής θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνει, ότι εντός της σχολικής μονάδας βρίσκονται μόνο πρόσωπα τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας.