ΓΔ: 1452.24 0.26% Τζίρος: 101.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σε προληπτική καραντίνα ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην υπ. Εσωτερικών η κόρη του βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ενώ όλα τα άλλα μέλη της οικογένειάς του είναι αρνητικά.

Σε προληπτική καραντίνα μπήκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των λογαριασμών του στα social media. O πρώην υπουργός Εσωτερικών εξήγησε ότι αυτό το προληπτικό μέτρο κρίνεται απαραίτητο, καθώς η κόρη του Χριστίνα βρέθηκε θετική σε τεστ κορονοϊού.

Όπως επισημαίνει, η κόρη του δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας υποβλήθηκαν στην εξέταση και βγήκαν αρνητικά. Σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει ότι «Χθες το βράδυ, επιβεβαιώθηκε ότι η Χριστίνα μας είναι θετική στον κορονοϊό. Ευτυχώς δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα. Όλοι οι υπόλοιποι, κάναμε την εξέταση κι  είμαστε αρνητικοί. Μπήκαμε σε καραντίνα στο σπίτι και τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα. Υπομονή και θα περάσει κι αυτό!».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αύξηση στα πνευμονολογικά και παθολογικά ιατρεία των νοσοκομείων

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι η αναμονή των ασθενών για εξέταση στα παθολογικά και πνευμονολογικά ιατρεία των εφημερευόντων νοσοκομείων ξεπερνά σε πολλές περιπτώσεις τις 8 ώρες.