ΓΔ: 1422.57 0.35% Τζίρος: 47.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:48:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Δημήτρης Λιγνάδης, Εθνικό Θέατρο
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Συνελήφθη ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης

Μετά την γνωστοποίηση για την έκδοση του εντάλματος, παρουσιάστηκε αυτοβούλως μαζί με τον συνήγορο του, λίγο πριν από τις 19.00 στην Ασφάλεια Αττικής, όπου και πραγματοποιήθηκε η σύλληψη.

Συνελήφθη ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία η σύλληψη έγινε σε εκτέλεση του εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του από τις δικαστικές αρχές.

Ειδικότερα, μετά την γνωστοποίηση για την έκδοση του εντάλματος, ο Δημήτρης Λιγνάδης παρουσιάστηκε αυτοβούλως μαζί με τον συνήγορο του, λίγο πριν από τις 19.00 στην Ασφάλεια Αττικής, όπου και πραγματοποιήθηκε η σύλληψη.

Σημειώνεται ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, είχε μεταβεί στην Ασφάλεια και νωρίτερα, προκειμένου να ενημερωθεί αν είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του, αλλά αμέσως μετά, αφού τον ενημέρωσαν ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαν εκδοθεί κάποια διωκτικά έγγραφα, αποχώρησε δηλώνοντας ότι ήταν στην διάθεση των αρχών.

Νωρίτερα οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ηθοποιού-σκηνοθέτη για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Η δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του γνωστού ηθοποιού αφορά δύο περιπτώσεις βιασμού εκ των οποίων η μία είναι εκείνη που καταγγέλθηκε με την χθεσινή μήνυση από 25χρονο αλλοδαπό. Από την εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε από τους Εισαγγελείς Κώστα Σπυρόπουλο και Νίκο Στεφανάτο εντοπίστηκε και η δεύτερη υπόθεση βιασμού η οποία προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του καλλιτέχνη με την πράξη σε βάρος του μηνυτή να έχει παραγραφεί. Ενεργή ωστόσο είναι η πράξη που καταγγέλθηκε στην Εισαγγελία μετά από εκείνη την προσφυγή.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε αμέσως στην ανακρίτρια η οποία συμφώνησε για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης , ενώπιον της οποίας θα οδηγηθεί για την απολογία του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.