ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο δήμο Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας χειριστής μηχανήματος έργου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παραπάτησε με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ερπυστριοφόρο όχημα. 

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε εργοτάξιο, στο νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδος στο νομό Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας χειριστής μηχανήματος έργου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παραπάτησε με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ερπυστριοφόρο όχημα. 

Στο εργοτάξιο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα συλλυπητήριά του για τον τραγικό θάνατο του εργαζόμενου εξέφρασε και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μ. Φραγκάκης,  τονίζοντας ότι ο Δήμος "με όσα μέσα διαθέτει, θα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά του εκλιπόντος, προκειμένου να τα στηρίξει ψυχολογικά και ηθικά σε αυτή την αβάσταχτη συνθήκη που καλούνται να ανταπεξέλθουν"

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του Μετρό

Από την Δευτέρα 22/4 που ο σταθμός «Νίκαια» της γραμμής 3 θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη καταδίκη για το Μάτι, δύο χρόνια στον τότε διοικητή Συντονιστικού

Το τριμελές πλημμελειοδικείο καταδίκασε σήμερα τον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη, σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για την κατηγορία της κατάθεσης ψευδών στοιχείων στις εισαγγελικές αρχές.