ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Thessaloniki_real estate_akinita
Φωτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για επεισόδια οπαδών στου Χαριλάου

Στην προσαγωγή συνολικά εννέα ατόμων προχώρησε χθες το βράδυ η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους, ύστερα από τα επεισόδια οπαδών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην περιοχή Χαριλάου.

Πιο αναλυτικά, άνδρες της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους προσήγαγαν εννέα άτομα συνολικά, από τα σαράντα περίπου άτομα που επιτέθηκαν χθες βράδυ με ξύλα και μεταλλικά αντικείμενα σε συγκεντρωμένους οπαδούς ομάδας της πόλης και είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο οπαδών, που μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, καθώς και φθορές σε δεκαοκτώ σταθμευμένα οχήματα. 

Για τους τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 29, 35 και 18 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχαιολόγοι αναζητούν ρωμαϊκή πόλη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Η ανακοίνωση για τα νέα ευρήματα έγινε από την αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου Φιλοξένη Αϊτατόγλου στην 36η ετήσια Αρχαιολογική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη.
europa 2 celestyal crystal thessaloniki
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεσσαλονίκη αποκτά 234 νέες θέσεις στάθμευσης στον ΟΛΘ

Ο ΟΛΘ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και άμεσα κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης. Οι νέες θέσεις θα παραδοθούν σταδιακά, οι πρώτες 84 μέχρι τα τέλη Απριλίου και οι υπόλοιπες μέχρι τα τέλη Μαΐου.
Thessaloniki_real estate_akinita
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκοσμίου ενδιαφέροντος γαστρονομικός προορισμός η Θεσσαλονίκη

«Η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας περνά μέσα από την προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού όπου κυρίαρχη θέση καταλαμβάνει ο γαστρονομικός τουρισμός» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αυτόφωρο οι 9 συλληφθέντες για την ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για εννέα από τους συνολικά 21 συλληφθέντες, καθώς οι υπόλοιποι 12 είναι ανήλικοι και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφού τους παρέπεμψε προηγουμένως σε δίκη στο αρμόδιο Δικαστήριο Ανηλίκων.