ΓΔ: 897.01 -1.45% Τζίρος: 251.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Συλληπητήρια ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη δολοφονία του Καραϊβάζ

«Οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές», τονίζει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ με αφορμή τη δολοφονία του Καραϊβάζ.

Συγκλονισμένη δηλώνει η ΕΣΗΕΑ μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, τονίζοντας παράλληλα ότι θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου αλλά και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει τα εξής: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει συγκλονισμένο από την εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ. Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία δημοσιογράφου καθώς είχε προηγηθεί το 2010 η δολοφονία του συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου και καλεί την Κυβέρνηση και τις αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν αμέσως το έγκλημα και να παραδώσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες.

Η ΕΣΗΕΑ δηλώνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν πτοούνται από δολοφονίες, τραυματισμούς και απειλές και επισημαίνει ότι:

Θα προασπίσει την ελευθερία του Τύπου και την ανεμπόδιστη εργασία των δημοσιογράφων απέναντι σε κάθε πίεση και απειλή, πολύ περισσότερο απέναντι σε μαφιόζικες πρακτικές και εγκληματικά σχέδια».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ